ISPARTA DA ÇOCUK AKADEMİSİ AÇILIYOR…

      Isparta da sadece çocuklara yönelik olarak, öğrencilerin tüm eğitim, öğretim ve sosyal ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik yeni bir eğitim kurumu açılıyor. AKADEMİ ÇOCUK ‘ Ispartada eğitime yeni bir soluk ’ sloganıyla, sadece sınava endekslenmiş bir eğitim anlayışını yıkmayı hedefliyor.

Akademi Çocuk klasik bir etüt merkezi ve ilköğretim dershanesinin verdiği hizmetleri bünyesinde toplamakla birlikte, kurum binasında oluşturulan müzik, resim, satranç, drama ve dans atölyelerinde alanında uzman eğitmenler tarafından keman,piyano,gitar, solfej, ritim, resim, ebru, dans, satranç ve yaratıcı drama eğitimi verilmekte.

Ayrıca Akademi Çocuk yurt dışında eğitimini almış eğitmenleriyle birlikte hazırladığı, kendine özgün ve ‘konuşmaya ve anlamaya’ dayalı etkili bir İngilizce eğitimi vermeyi hedefliyor. Tüm demel ders ve sanatsal eğitimlerin haricinde Akademi Çocuk bünyesinde günde 3 öğün yemek ve servis hizmetleri imkanı sunulmakta.

AKADEMİ ÇOCUK faaliyete yaz okulu ile başlayacak. Yaz okulu öğrencilere tam gün hizmetin sunulduğu ve yüzme, jimnastik, basketbol  gibi sportif eğitimlerin verileceği paket programdır. Veliler ayrıca öğrencilerini tek ders kurslarına da kayıt ettirebilecekler.

www.akademicocuk.net