Mesleğin duayenlerinden Usta Gazeteci Emin Çölaşan, Sözcü gazetesinde kendi köşesinde Isparta Belediyesini Ak Partili Belediye olarak eleştirmişti. Hatasını anlayan Çölaşan, dünkü köşesinde okuyucularında özür dileyerek, kendisine gelen fotoğraf ve maillerde Isparta Belediyesini MHP'li olduğunu bilmediğini itiraf etti.

Çölaşan bugünkü yazısında, MHP'li olan Isparta Belediyesi'ni AK Parti'li ilan etti.Sözcü Gazetesi yazarı Emin Çölaşan,bir okuyucusun gönderdiği fotoğrafı okuyucusunun verdiği bilgiyle köşesine taşıyınca büyük bir hataya imza attı.

MHP'Lİ BELEDİYE'Yİ AK PARTİ'Lİ BELEDİYE SANDI

Hemen hemen her yazısında AK Parti'nin yardımlarla seçmeni kendisine bağladığını iddia eden Çölaşan, 2009 yerel seçimlerinde MHP'nin kazandığı Isparta Belediyesi'nin AK Parti'li olduğunu yazdı.

Son yerel seçimlerde MHP'nin adayı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın Isparta Belediye Başkanı seçilmişti. Isparta Belediyesi'nin caddelere astığı 'Yoksulumuza desteği reklam yapmadan verdik' afişi köşesine taşıyan Çölaşan, şunları yazdı.

İYİ Kİ REKLAM YAPMIŞLAR

İşte size Isparta’da AKP'li belediyenin cadde ve sokaklara seçim öncesinde ve sonrasında astırdığı afişlerden birinin fotoğrafı. Bir okuyucu göndermiş.. Üzerindeki yazıya bakınız; 'Yoksulumuza desteği reklam yapmadan verdik'.. Peki bu nedir? İyi ki reklam vermeden yapmışlar, Eğer bu afiş reklam değilse Isparta'daki bu afiş acı bir Türkiye gerçeğinin en somut göstergesidir.

ÖZÜR DİLEDİ

Usta Gazeteci Emin Çölaşan, dünkü köşe yazısında yaptığı hatayı kabul ederek, okuyuculardan Özür diledi.