Belediye Başkanı Hasan Balaman"ın geleneksel hale getirdiği halk meclislerinin biri daha Ayazmana ve Vatan Mahallesinde gerçekleştirildi.

 Belediye Başkanı Hasan Balaman"a halkın hesap sorduğu mahallelerine yapılan yatırım ve eksiklikler konusunda bilgi alışverişinde bulunulduğu halk meclisleri geleceğe de ışık tutuyor.

 Bir yıl öncesine kadar hemen hemen tüm mahallelerin ortak sorunu olan kaldırım ve asfalt sorunu artık son yılda yapılan toplantılarda gündemden düşmüş onun yerine Pazar yeri sosyal tesis ve oyun alanları aldığı görülüyor.

 
Vatan ve Ayazmana"da yapılan halk meclisine Ak Parti İl Başkan Vekili Rıza Karaguş, Belediye Başkanı Hasan Balaman ve her iki mahalle muhtarı ile kalabalık vatandaş topluluğu katıldı. Ayazmana Mahalle Muhtarı Süleyman Kocar ve Vatan Mahallesi Muhtar vekili Hasan Kılavuz kısa bir hoş geldin konuşması yaptı.


Belediye Başkanı Hasan Balaman, yaptığı konuşmasında 4 yıllık icraatını anlatırken, Isparta"nın her köşesinin yeniden imar edildiğini 4 yılda Isparta yeni bir yüze kavuştuğunu ifade etti. Bu güne kadar hizmetlerin tamamının şehir merkezine yapıldığını ifade eden Başkan Balaman, artık her mahallemiz şehir merkezi gibi olacak.

Şehir merkezinde ne varsa Isparta"mızın en kenar mahallesine de aynı hizmeti götürüyoruz. Sizlerde görüyorsunuz. Göreve geldiğimiz güne kadar mahallenizin ortasında geçen çay ve gelişi güzel atılan katı atık nedeni ile istenmeyen mahalleler arasında idi. Ama bu gün baktığımızda en gözde mahalle haline gelmiş durumda. Sivri sinek ve pis kokudan geçilmeyen mahallemiz artık pırıl pırıl bir hale gelmiştir” dedi.


Halk Meclisinin en önemli bölümü olan vatandaşın istek ve dileklerine geçildiğinde ise her şey gün yüzüne çıkmış oldu. Vatandaşlar yapılan hizmetlerden memnun oldukları gözlerinden okunuyordu.

Vatandaş mikrofonu aldığında ilk söylediği söz başkanım bizi çöp kokusundan ve havada uçuşan pislikten kurtardınız. Bunun için size ne kadar teşekkür etsek azdır ifadesini kullandılar. Mahalle sakinlerinin isteği olan Pazar alanı için de Başkan Balaman, 15 gün kurulacağı müjdesini verdi.