Kendisinden büyük kaygı bırakan COVID-19 yani Corona virüs’e karşı nasıl beslenmeliyiz. Aslında her hastalık riskinde olduğu gibi bu tarz bağışıklığa yenik düşen rahatsızlıklarda da asıl amaç kişisel hijyenimizdir. Peki hijyen desteğinin yanında beslenme tedbiri olarak ne yapabiliriz?

Gün içinde probiyotik alım gücünüzü arttırmak için kefir içebilirsiniz.

Kahvaltılarınızda 3-5 kez sudan geçirilmiş maydonoz ve dereotunu tek başına veya limon sıkarak tüketebilirsiniz.

Her gün multivitamin ve omega 3 takviyeleri kış döneminde severek önerdiğimiz bağışıklık destekleyicileridir.

Soğan ve sarımsağın muhteşem gücünden bahsetmemize gerek yok zaten ebedi savaşçılarımızdır

İster kahvaltıda ister yemeklerde kapya biber ve yeşilbiber tüketimi öneriyoruz✌