Kentin gururu Isparta Davrazspor’un hedefleriyle ilgili Kulüp Başkanı Ali Bolat, açıklamalarda bulundu. Başkan Bolat, “Yaklaşık 4 yıldır İl Genel Meclis Başkanlığında görev yapmaktayım. Isparta AK Parti İl Genel Meclis başkanıyım. Isparta son 2 yıldır şehirde bir sinerji oluştu. Ben bizden daha önceki yıllarda görev alan Bülent Sarıgül başkanımıza, geçen sene görev yapan Mustafa Özaydın Bey’e teşekkür ediyorum.

Bu sene 2 kere kongreye gittik. 1. Kongrede hiç katılım olmadı. 2. Kongrede Adnan Kocabaş geldi dedi ki bu takım yerde kalmaz, biz bu takıma sahip çıkarız ve takımı aldılar. Takımı aldıktan sonra Adnan Kocabaş konuyla ilgili çok fazla tecrübesi olmadığını ancak bu konuyla ilgili bilgisi birikimi olan bir yönetim oluşacak olursa biz direk olarak bu Davrazspor’u kongreye giderek devredebiliriz şeklinde kamuoyuna beyanatlarda bulundular ve Davrazspor 11 Haziran günü kongreye gitti. Biz de yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla birlikte yönetime talip olduk ve kongrede 21 arkadaşımızla birlikte seçildik. Göreve talip olduk ve şuanda Davrazspor’un da başkanlığını yürütüyoruz” dedi.

HEDEF: 1000 BAYRAK

Kentte müthiş bir sinerjinin oluştuğunu anlatan Başkan Bolat, “Biz yıllarca Isparta’da ekmek yedik, Isparta’da yaşıyoruz. Isparta’ya karşı sorumluluğumuz var. Bu sorumlulukların başında Ispartaspor Isparta’nın sporu gelmektedir. Dolayısıyla biz bu şehirde ekmek yiyorsak bu şehrin imkanlarından faydalanıyorsak bu şehre karşı sorumlulukları da yerine getirmemiz gerekiyor. 21 arkadaşımızla birlikte yönetim kurulunu oluşturduk. Bu yönetim kurulundaki arkadaşlarımızın çoğu zaten daha önceden Ispartaspor’un yönetiminde görev almış, Ispartaspor aşkıyla, Ispartaspor hevesiyle yoğrulmuş olan arkadaşlar. Yönetim kurulu içerisinde bir Hataylı bir arkadaşım var. Isparta Davrazspor aşığı. Çok değerli ve kalbi Isparta için atan arkadaşlarımız var. Kentte müthiş bir sinerji oluştu. Isparta tarihinde böyle bir şey yok. 200’ün üzerinde bayrak asıldı. Hedefimiz 1000 bayrak. Arkadaşlarımız gece yarılarına kadar bayrak asıyorlar. Ve hatta yetişmiyor. Bu hedefimize ulaşacağız. Kombine satışlarımız başladı. Bu sene kombineler 150 TL. Geçen yıl 200 TL idi zam yapmadık indirime gittik.

“TRİBÜNDE KÜFÜR İSTEMİYORUZ”

Ayrıca tribünde küfür istemiyoruz. Kız kardeşlerimizle, eşlerimizle maça gidelim. Tribünleri 7’den 77’ye doldurmak istiyoruz.

Ayrıca konuk takımları en iyi şekilde ağırlayacağız. Onları güllerle karşılayacağız. Ve ev sahipliğimizi iyi bir şekilde yaparsak dışarıda rakiplerimiz bizi iyi bir şekilde karşılarlar.

DAVRAZ STORE HİZMETTE

Isparta Davrazspor’un mağazasını oluşturduk. Davraz Store’yi Atatürk Stadı’nın protokol girişinde açtık. Tişörtünden kalemine kadar her türlü ürünlerimiz satışta. Önümüzdeki günlerde resmi açılışını yapacağız.

“GÖZLERİM DOLDU, ÇOK MUTLU OLDUM”

Davraz Store ile ilgili gurbetçilerimizden müthiş bir akım var. Gurbetçilerimiz formalarına 32 numarayı yazdırıp isimlerini yazdırdılar. 

Yalvaç’ın bir köy muhtarı forma almak istedi. Bunu duyan Gelendost muhtarı bizde forma ve kombine de isteriz. Hatta kombineleri de burada satarız dediler. Gözlerim doldu çok mutlu oldum. Isparta’da bir şirket aradı. Davrazspor için maddi ve manevi ne yapabiliriz diye. Bunlar güzel şeyler. Isparta Davrazspor’a memleketimiz sahip çıkıyor” diye konuştu.

“CUMHURBAŞKANIMIZA SÖZÜMÜZ VAR”

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a 3. Lig sözlerinin olduğunu hatırlatan Başkan Bolat, “Sayın Cumhurbaşkanımızın Isparta’ya geldiğinde kendisine isminin yazılı olduğu kaşkol ve forma takdim ettim. Sayın Cumhurbaşkanımız formayı aldı ve dedi ki ‘Başkan kaçıncı ligde oynuyorsunuz’ diye sordu. Bende ‘3. Lige çıkacağız inşallah. Şu an Bölgesel Amatör Lig’deyiz’ dedim. Sayın Cumhurbaşkanımız, ‘Koskoca il takımı Bölgesel Amatör Lig’de mi olur. Isparta’ya bu yakışmıyor. Seneye sizi karşımda 3. Lige çıkmış olarak görmek istiyorum’ dedi. Bizde Cumhurbaşkanımıza söz verdik. Bu sözümüzü Allah’ın izniyle tutacağız” dedi.

Ankara ziyaretlerini de değerlendiren Isparta Davrazspor Kulüp Başkanı Ali Bolat, sözlerini şu açıklamalarda tamamladı:

“PROJELERİMİZİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ”

“Geçtiğimiz günlerde yöneticilerimizle birlikte Ankara’da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdik. İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’yu, Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanımız AK Parti Isparta Milletvekili Sayın Süreyya Sadi Bilgiç ve Milletvekilimiz Mehmet Uğur Gökgöz’ü ziyaret ettik.

TEŞEKKÜRLER

Bakanlarımız Isparta Davrazspor için gereken desteği verecekler. Spor Bakanımız Isparta’ya yapılacak tesislerle ilgili ne gerekiyorsa yapın dedi. Hatta Polatlı’ya gelmeden görevlendirdiği kişi bizi arayarak Isparta’daki tesisler konusunda bilgiler aldı. Mehmet Uğur Gökgöz vekilimiz bizlerle ziyaretlere katıldı. Isparta Davrazspor için Hakkari’ye kadar gitmeye hazırım diyor.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanımız AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç ise Isparta Davrazspor için 24 saat bana ulaşabilirsiniz. Valimiz Sayın Şehmus Günaydın ise spor aşığı bir isim. Davrazspor’umuzun en büyük destekçisi. Takım ve spor tesisleri için her türlü desteği veriyor.

O SENE BU SENE OLACAK

Bizler sahipsiz değiliz. Ve halkımızın da desteğiyle ‘O sene bu sene’ olacak. Davrazspor’umuz profesyonel liglere yükselecek. Şirketleşme ve kurumsal konularla da ilgili çalışmalarımız sürüyor.  Tüm kenti birlik ve beraberliğe davet ediyorum. Bu sene bu işi başaracağız. Her şey Isparta ve Davrazspor için.”