AK Parti YSK Temsilcisi ve Isparta Milletvekili Recep Özel, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Cumhuriyetin 96'ıncı yılına ulaşmanın gururu ve mutluluğu içerisinde olduklarını belirten Milletvekili Özel, "Cumhuriyetimizi gelecek yıllara daha güçlü taşımak hepimizin görevidir" dedi.

AK Parti Yüksek Seçim Kurulu Temsilcisi ve Isparta Milletvekili Recep Özel, Cumhuriyetin kuruluşunun 96'ıncı yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Türk tarihinin dönüm noktalarından biri olan Cumhuriyetin Bayramını tebrik eden Milletvekili Özel, Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları başta olmak üzere tüm şehitler ile gazileri saygı ile yad ettiğini ifade etti.

Cumhuriyetten elde edilen kazanımlarla önümüzdeki yıllara daha güçlü baktıklarını belirten Isparta Milletvekili Özel, mesajında şu görüşlere yer verdi:

"Türk milleti tarihinde hiçbir zaman prangalara vurulamamıştır. Kurtuluş ve Çanakkale Zaferlerinin yanı sıra 15 Temmuz'da milletimiz bunu en iyi şekilde tüm dünyaya göstermiştir. Aynı senaryolar bu kez farklı oyunlarla yapılmaya çalışılmaktadır. Ama güçlü devletimiz, güçlü milletimiz ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde Türk milleti bu oyunları bozguna uğratarak, geleceğe emin adımlarla yürümektedir. Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı ve Barış Pınarı Harekatları da bu mücadelenin birer parçasıdır. Milletimiz her zaman gösterdiği birlik ve beraberlik ile her daim ayakta durmuş ve durmaya devam edecektir. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın.

Şundan eminiz ki; Cumhuriyetimizi daha nice yıllara çok daha güçlü, çok daha müreffeh bir şekilde taşıyacağız. Bu duygularla bir kez daha Cumhuriyetimizin kuruluşunun 96'ncı yıl dönümünü tebrik ediyorum. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları başta olmak üzere tüm şehitlerimiz ile ebediyete intikal eden tüm gazilerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Hayatta olan gazilerimize de sağlıklı ve mutlu günler diliyorum."