Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in talimatları doğrultusunda Fen İşleri Müdürlüğünce mahallenin 5406, 5413, 5419, 5424, 5423, 5421,Sokak sokaklarında kilit parke çalışması gerçekleştirildi. 5420, 5417, 5413, 5409 sokaklarda ise çalışmalar sürüyor.

Çalışmalar mahallenin batı bölümü olarak bilinen Ballı Cami ve Çünür Kooperatifi AVM civarı 5403, 5310, 5317, 5321, 5309 sokakları ile devam edecek.

Konuyla ilgili olarak Haber32 muhabirine açıklama yapan Çünür Mahallesi Muhtarı Hasan Derebek, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in önderliğinde arazide çalışma yapan Başkan Yardımcılarımız Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ile sürekli nazımızı çeken Koordinatör Erol Çimen'e şahsım ve mahalle sakinlerim adına teşekkür ederim dedi.

Mahallelerinin eski yerleşim alanlarında kilit parke çalışmaları yapıldığını söyleyen Çünür Mahallesi Muhtarı Hasan Derebek, “Mahallemizde yollarımız dar olduğu için ‘doğalgaz verilemez’ deniyordu. Sayın Başkanımızın önderliğinde mahallemize doğalgaz verildi.

YENİ AÇILAN CADDELERDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Ayrıca Sayın Belediye Başkanımız Şükrü Başdeğirmen'in talimatları ile şehre yeni kazandırılan bir Cadde olan 248. Caddenin açılmasından sonra imara açılan arazilerimizin yan yolları da belirlenerek açılmış olup dolguları yapılmak üzeredir.

Bu konuda belediyemizin iş makinalarını başında takip eden Ramazan Kara şefimize ve tüm çalışma ekibine teşekkür ederiz.

Eski Çünür Olarak adlandırılan Mahallemizde uzun zamandır bu şekilde bir çalışma yapılmamıştı. Emeği geçen sayın başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyoruz. Her an kendilerine ulaşıp sorunlarımızı anlatabiliyoruz. Böyle bir yönetimle çalışıyoruz. Mahallem adına sayın başkanıma çok teşekkür ediyorum, emeklerine sağlık” dedi.