Ak Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, Çünür Mahallesinde Isparta Belediyesinin İmara açtığı bölgede açılış yapıldığı gün Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ın Muhtar Bilgiç'i küçük düşürücü ifadeler kullandığını söyledi.

Özel, Bilgiç'in Türkiye genelinde birçok dernekte fahri görevlere sahip aktif çalışkan bir Bayan Muhtar olduğunu Günaydın'ın Bilgiç'i küçük düşürücü yada tepeden bakan kelimeler kullanmasının yanlış olduğunu söyledi.

İMARA AÇILAN ALANDA CADDE İSİMLERİ TEKRAR GÖZDEN GEÇİRİLMELİ

Milletvekili Özel, yeni imara açılan alanda Günaydın yada yakın çevresinin arsa topladığı iddialarının son derece üzücü oladuğunu, ancak Günaydın'ın '' daha ayrıntılı açıklama yapacağım'' dediği için beklediklerini açıklama sonrası kendilerindeki bilgileri ve Günaydın'ın söylediklerini karşılaştıracaklarını söyledi.

Özel ayrıca İmara açılan alanda ''Türk büyüklerinin isimleri Caddelere verilmiş tamam ancak, keşke bu mahallede yaşamış bu mahalleye değer katmış insanların isimleri buraya verilseydi onlarında gönlü alınmış olurdu, bu kararın tekrar gözden geçirilmesi daha isabetli olacaktır'' dedi.