Isparta’da bugüne kadar bakımsız kalan Kirazlıdere’de yenileme çalışmalarının büyük bölümünü tamamlayan Isparta Belediyesi, Çünür Tepesine de sahip çıkıyor.

113 bin metre karelik Çünür Tepesinin tahsisini Orman Bakanlığından aldıklarını belirten Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, “Çünür Tepesi Isparta’nın en güzel rekreasyon alanlarından biri olacak” dedi.

Hastahane Randevulara Onay Zorunluluğu Hastahane Randevulara Onay Zorunluluğu

Isparta Belediyesi, kentin değerlerine sahip çıkmaya devam ediyor.

Yıllar önce Ispartalıların piknik yaptığı alanlardan biri olan Kirazlıdere’de düzenleme çalışmaları yapan Isparta Belediyesi, Kirazlıdere’yi güzel bir görünüme kavuşturdu. Isparta'lılar artık misafirlerini Kirazlıdere'ye götürmekten keyif alıyorlar.

Belediye Kirazlıdere’nin ardından Isparta’nın seyir terası olan Çünür Tepesine de sahip çıkıyor. Başkan Başdeğirmen’in seçim vaatleri arasında yer alan Çünür Tepesi için Isparta Belediyesi harekete geçti. Çünür Tepesi’nin tahsisini Orman Bakanlığından aldıklarını belirten Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, 113 bin metre karelik alanda güzel bir peyzaj çalışması yapacaklarını açıkladı.