Isparta’da 2 araç menfezde kafa kafaya çarpıştı. Araç sürücüleri ile 2 yolcu yaralandı. Araçlar kullanılamaz hale geldi.

Kaza saat 18.45 sıralarında Çünür Mahallesi’ni Anadolu Mahallesi’ne bağlayan stabilize yolda meydana geldi. M.Ali Kiper yönetimindeki 32 LF 200 plakalı otomobil otogar inşaatı istikametinden şehir merkezi istikametine seyir halinde iken dere üstünde bulunan menfeze geldiği sırada önce demir korkuluklara ardından da Ramazan Bakal yönetimindeki 32 HD 760 plakalı jeepe çarptı.

Çarpmanın etkisi ile her 2 araçta ağır hasar meydana gelirken araç sürücüleri ile otomobilde bulunan ve isimleri açıklanmayan 2 yolcu yaralandı.

Olayın haber verilmesi üzerine kaza yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri geldi. Yaralılardan 2’si Isparta Şehir Hastanesi’ne diğer 2 yaralı ise SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların genel durumlarının iyi olduğu ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi.

Yol bir süre trafiğe kapalı kalırken kaza sonrası zarar gören ve yola mani olan demir korkuluklar itfaiye görevlileri tarafından kesildi.