Isparta Davras Kartalları Dağcılık Ve Doğa Sporları Kulüp Başkanlığı Organizasyonu ve Isparta Özel Davraz Yaşam Hastanesi Destek Sponsorlukları İle Gerçekleştirilen, 76.Ölüm Yıldönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü Anma Töreni İçin Tekirdağ,Uşak Ve İzmir Zirve Dağcılık Kulüpleri Olarak  28 Bayan Olmak Üzere Toplam 60 Dağcı Davras Dağının 2637 M. Zirvesine Fırtınalı Havada Tırmanarak Anma Törenini Başarıyla Gerçekleştirdiler.
 
Dakadosk Başkanı Dağcı Ve Spor Tırmanış Antrenörü Cengiz Ocak’ Böylesine Önemli Bir Günde Gönül Birliği Yapmak İçin Kilometrelerce Uzaklardan,Organizasyonumuza İcabet Eden Tekirdağ, Uşak ve İzmir Zirve Dağcılık Kulüpleri Yönetimleri Başta Olmak Üzere,Katılımcı Tüm Sporculara ,Tırmanışımızda Destek Ve Sponsorluklarını Esirgemeyen Isparta Özel Davraz Yaşam Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı, Aynı Zamanda Kulübümüz Dağcısı Sayın Dr.Bayram Güven’e De  Şükranlarımı Sunarım.
 
Böyle Etkinlikler, Ulusal ve Uluslar Arası Anlamda Kaynaşmayı, Ülkelerin ve İllerin Tanıtılmasını Sağladığı Gibi,Sıcak Dostlukları da Pekiştirir. Tırmanışımıza Almanya ve Koreden De Birer Dağcının Katılması Ülkemiz ve İlimiz Adına Bir Onurdur.

Fırtınalı Havada Bile Olsa ,Sıcak Dostlukların Önündeki Engeller Kolay Aşılır.

Kulübümüz Yönetimi ve Tüm Sporcularımızın da Yüksek Müsaadeleriyle, Tüm Katılımcılara Saygı, Sevgi ve Şükranlarımı Sunuyor, Teşekkür Ediyorum’’ dedi.