MİLLİ SPORCU YASEMİN CAN’DAN VALİ ÖNER’E ZİYARET 

         Temmuz ayında Avrupa Dağ Kros Şampiyonasında 3’üncü olan Özel Altunbaşak Bedri Ayhan Lisesi Öğrencisi Milli Takım Sporcusu Yasemin CAN, hedefini biraz daha büyüterek gözünü Dünya Dağ Kros Şampiyonasına dikti.

         Dağ Kros Dalında elde ettiği başarılarla herkesin beğenisini kazanan Milli Takım Sporcusu Yasemin CAN, 6 Eylülde İtalya’nın Campodolcino kentinde düzenlenecek olan Dünya Dağ Kros Şampiyonası öncesinde Milli Takım Antrenörü Faruk Erdoğan ÖZTÜRK ve Özel Altunbaşak Bedri Ayhan Lisesi Md. Yrd. Durmuş Ali BİLGİN ile birlikte Vali Ali Haydar ÖNER’i makamında ziyaret etti.

         “Azim yüksek olunca, şansın payı aşağıya iner”

         Ziyarette başarı dileklerini belirten Vali Ali Haydar ÖNER; “ Yasemin azimle elde ettiği başarılarına bir yenisini daha ekleyecek. Azim yüksek olunca şansın payı aşağıya inermiş, Yasemin de bu azim ve gayretle başarılarına bir yenisini daha ekleyecek. Bizde Dünya Şampiyonasından onun başarılarla dönüşünü sabırsızlıkla bekleyeceğiz. İnşallah başarıyla döner ve Yasemin’i ödüllendirmek bize kısmet olur” dedi.

         Dünya Şampiyonasından dereceyle döneceğini belirten Milli Takım Sporcusu Yasemin CAN; “Hedefim Dünya Şampiyonasında ilk üç’e girmek, bunu başaracağıma inanıyorum. Şu anda performansım çok iyi, antrenmanlarım da çok iyi geçti. Dünya Şampiyonasında da dereceye girerek İstiklal Marşımızı bir kez daha okutarak Türkiye’yi ve Isparta’yı en iyi şekilde temsil edeceğim. Bana vermiş olduğu moral nedeniyle Sayın Valimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

         Vali ÖNER, Milli Takım Sporcusu Yasemin CAN’a Isparta’yı ve Ülkemizi tanıtıcı broşürler vererek, bu broşürleri şampiyonadaki sporcu arkadaşlarına vermesini ve bu şekilde ülke tanıtımına katkı sağlamasını istedi.