Isparta Vali Yardımcısı ve Isparta Valiliği Basın Sözcüsü Tayyar Şaşmaz, Davraz Kayak Merkezinin yaza hazırlandığını belirterek “Tüm yatırımcıları Davraz"a bekliyoruz” dedi.

   Sene içerisinde yapılan tanıtım çalışmalarının, Davraz Kayak Merkezine olumlu katkıda bulunduğunu ifade eden Vali Yardımcısı Şaşmaz, Davraz Kayak Merkezinde yaz hazırlıklarının başladığını belirtti.

  İkinci telesiyejin kurulması ile birlikte kayakseverlerin rahatlıkla bu mevsimlerde kayak yapabildiğine değinen Şaşmaz, karların ilk telesiyejin başladığı bölgede erimeye başladığını ancak ikinci telesiyejin bulunduğu alanda yoğunluğun yaşandığını dile getirdi. Davraz"ın gelişmesi için üzerlerine düşen görevi yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini aktaran Şaşmaz, “Davraz Kayak Merkezine olan ilgiden gayet memnunuz.

   Şu andan itibaren gelecek sezonun çalışmalarına başlamamız gerekiyor. Bunun dışında Davraz"ı yaz aylarında da değerlendirmek için çalışmalara başladık. Otelin bulunduğu ve Davraz"ın girişi olan alanda karların yavaş yavaş erimesi ile birlikte alt yapı çalışmalarına hız kazandırdık. Geçen senelerde olduğu gibi futbol takımlarının kamp yapabilmesi için geniş alana çim saha kurmayı hedefliyoruz.

   Ayrıca dağ sporlarının da yapılabilmesi için çalışmalarımız sürüyor” şeklinde konuştu. Bir önceki kış sezonuna göre bu sezon Davraz"ın daha kalabalık olduğuna dikkat çeken Vali Yardımcısı Şaşmaz, artık Davraz kayak merkezinde yer tahsis edilen yatırımcıların bu yaz çalışmalara başlaması gerektiğini ve Davraz"ı dünyaya tanıtmak istediklerini belirtti.