DAVRAZ SU HEDEFİNE ULAŞACAK
Su Fabrikası konusunda yaklaşık 2 yıl önce çalışmalara başlayan Sav Belediyesi, Davraz Dağının eteklerine kurduğu Su Fabrikası ile Davraz Dağından gelen tamamen doğal kaynak suyunu ‘Davraz Su’ markasıyla halka sunumuna başladı.

AVŞAR VE ULUTÜRK’TEN BASIN TOPLANTISI
Sav Belediye Başkanı Mustafa Avşar ve Davraz Su’yun Isparta Bayisi olan Abdurrahman Ulutürk geçtiğimiz Cumartesi günü Gaziantep Mutfağında gazetecilerle bir araya gelerek yaptıkları çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundular.

AVŞAR; “FARKLI ALGILARI ORTADAN KALDIRACAĞIZ”
Söz konusu basın toplantısında ilk olarak bir açıklama yapan Sav Belediye Başkanı Mustafa Avşar, şunları söyledi; “Bilindiği gibi bir seçim süreci yaşadık ve şimdi bu seçim sürecini geride bıraktık. Sav Kasabasının hizmetlerinde hizmetkâr olma adına adımlarımızı attık. Bu vesile ile kasabamızda seçim sürecinde önceki belediye başkanımızın Davraz Su Fabrikası ile ilgili kamuoyunda farklı algılar oluştu. Hem bu farklı algıları kaldırmak adına, hem de Davraz Su Isparta Bayii Abdurrahman Ulutürk bey ve siz basın mensupları ile bir araya geldik.

“FABRİKAMIZ ÇALIŞACAK, BUNDAN KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN”
Seçim sürecinde bu hizmet yarışıdır dedik. Mustafa Şahin arkadaşımız Su Fabrikası ile ilgili bayrağı buralara kadar getirdi bizde Allahın izni ile bu bayrağı alıp daha ileriye götürmek için Sav Davraz Su olarak elimizden gelen her türlü imkânı değerlendireceğiz. Kamuoyunda çıkan Davraz Su çalışmayacak, gelen belediye başkanı bunun önüne geçecek gibi çıkan algı varsa da bu soru işaretleri kalksın.