Tecrübeli Kulak-Burun-Boğaz Uzmanı Ahmet Turan Özgül ile alanında yeniliklerin öncüsü Üroloji Uzmanı Ercan Baş, Özel Davraz Yaşam Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

            Çok sayıda doktor ve Diyabet Cemiyeti’nin güçbirliğiyle bugün Isparta’nın en iyi sağlık kuruluşları arasında yer alan Özel Davraz Yaşam Hastanesi, kadrosunu güçlendiriyor. Açıldığı günden bu yana yatırımlarını devam ettirip, yeni poliklinikler ve merkezlerle sağlık hizmetine devam eden Özel Davraz Yaşam, Kulak Burun Boğaz ve Üroloji polikliniğinde hasta kabulüne başladı.

            25 yıl Gülkent Devlet Hastanesi’nde bir fiil hizmet verdikten sonra emekliye ayrılan KBB Uzmanı Ahmet Turan Özgül, Davraz Yaşam ailesine katıldı. KBB alanında da hasta kabulüne başlayan Davraz Yaşam Hastanesi, tecrübeli doktor Ahmet Turan Özgül ile bu alanda yaşanan tüm rahatsızlıklara şifa olmayı hedefliyor.

            Davraz Yaşam Hastanesi, SDÜ Tıp Fakültesi’nde uzmanlığı aldıktan sonra Devlet Hastanesi’nde göreve başlayan Üroloji Uzmanı Ercan Baş’ı da kadrosuna dahil etti. Kadın ve erkeklerin üroloji alanında yaşadığı tüm sorunların çözümü noktasında yeniliklerin öncüsü olan Ercan Baş, ‘Davraz Yaşam Hastanesi’nde yeniliklerin öncüsü olacağız dedi.

            Özel Davraz Yaşam Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Bayram Güven, KBB Uzmanı Ahmet Turan Özgül ile Üroloji Uzmanı Ercan Baş’ın kendilerine güç kattığını söyledi. Her iki uzmana da yeni görevlerinde başarılar dileyen Güven, Davraz Yaşam’da yeniliklerin devam edeceğini söyledi.