Davraz gerçek kimliğine kavuşuyor

 

Davraz mahallesine yeni bir meydan yapılıyor. İçerisinde çocuk oyun alanlarının bulunduğu ve çevresi de alış veriş merkezlerinin olduğu alan cazibe merkezi haline gelecek.

 

Geçtiğimiz günlerde ihalesi yapılan alanda inşaat çalışmaları başladı. kısa süre içerisinde tamamlanarak halkın hizmetine açılacak.

 

Belediye Başkanı Hasan Balaman, yaptığı açıklamada, “bulunduğumuz alan Davraz mahallemizdeki halk tabiri olarak bilinen rus pazarı alanı. Bildiğiniz gibi halk arasında rus pazarı olarak bilinen bu alandaki alış verişi Yeni Çarşamba pazarı kompleksi içerisine kaldırdık. Böylece alanımız asfalt yığını olarak kalan bir alan haline geldi. İşte bizde belediye olarak buranın cazibe merkezi olabilmesi ve halkımızın daha el verişli kullanabilmesi için yeni düzenleme gerçekleştirdik. bu düzenlemeye hemen başladık. 2.5 ay içerisinde inşaatımız tamamlanarak halkımızın hizmetine sunulmuş olacak.

Bu alanda çocuklarımızın oynayabileceği vatandaşlarımızın dinlenebileceği hatta sabahları yürüyüş yapabileceği bir alan haline getiriyoruz. Ayrıca çevresine alışveriş binaları oluşturarak mahalle sakinlerimiz ihtiyaçlarını da buradan giderecekler. Meydanımız başta  Davraz mahalle sakinlerimize olmak üzere Isparta"mıza hayırlı olsun” dedi.