Bilgiç, “Ona göre siz tedbirinizi alırsanız, yönetim oluşturursanız, yönetim kurarsanız şampiyon olmaması için hiçbir sebep yok. Bana göre de %99 bu ligin şampiyonu olur. Sonuna kadar tam destek” dedi.

            Kanal 32 ekranlarında önceki gün akşam canlı olarak yayınlanan Birebir Seçim Özel programına katılan TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Isparta Davrazspor’la ilgili umut dolu açıklamalarda bulundu.   Bilgiç, tüm kenti birlik ve beraberliğe davet ederek, tek yürek olma çağrısı yaptı.

İşte Bilgiç’in açıklamaları:

            “Yönetimlerini oluştursunlar gelsinler. Nasıl bir kaynak ortaya koyacaklar bu kaynağı bir garanti etsinler. Bunları bir görelim. Çünkü bakıyorsunuz geliyorlar ondan sonra takımı ortada bırakıyor, gidiyor. Biz bunları istemiyoruz. Davrazspor bu sene bal liginden 1. çıkar, şampiyon olur. Ona göre siz tedbirinizi alırsanız, yönetim oluşturursanız, yönetim kurarsanız şampiyon olmaması için hiçbir sebep yok. Bana göre de %99 bu ligin şampiyonu olur. Belediye başkanımıza gelin bütün imkanlarınızı sonuna kadar zorlayın. Futbol başka bir şey.

Isparta Davrazspor’a Isparta’nın bakışı farklı bir şey. Gençliğimizin bakışı farklı, taraftarın grupları farklı bir şey, Ispartalının bakışı farklı bir şey. Gelin bu işin ucundan sonuna kadar tutun. Bizde her türlü imkanı Özel İdare olarak bizler özel sektör insanlarımız, vatandaşlarımız destek oluyor el birliği ile yürüyelim gidelim. Niye bir Erzurumspor başarısına bizde imza atmayalım?

İki sezon önce Davrazspor yoktu. Isparta Davrazspor kimin ufkunda ortaya çıktı benim ufkumda. Sonuna kadar tam destek.”

            Bilgiç, ayrıca gençliğe sahip çıkarak, “Her mahalle semt spor sahaları kuracağız. Spor tesisleri bu gençliğe şart. Çocukluğumuzda mahalle aralarında futbol oynardık. Birkaç araba geçerdi. Şimdi mahallerden 1000 tane araç geçiyor. Çocuklarımız için spor alanları oluşturacağız” dedi.