Süleyman Demirel’in vefatının üzerinden daha 10 gün geçmeden evladı gibi sevdiği, geride kalanlara miras bıraktığı Demokrat Parti’nin İl Başkanlığı’na(DP) icra geldi. Bu durum Isparta’da şok etkisi yarattı.

7 yıl Cumhurbaşkanlığı, 12 yıl Başbakanlık, 21 yıl milletvekilliği, 6 yıl muhalefet liderliği, 21 yıl parti başkanlığı yapan hemşerimiz, Isparta’nın yetiştirdiği en müstesna insanlardan biri olan Süleyman Demirel, aramızdan ayrılalı daha 9 gün oldu. Ancak dün haber merkezimize ulaşan bir bilgi Demirel’in sevenlerini üzdü.

67 BİN LİRALIK ALACAĞINA KARŞILIK İCRA TAKİBİ BAŞLATTI

Demirel’in 21 yıl boyunca başkanlığını yaptığı ve öldükten sonra geride kalanlara miras olarak bıraktığı en büyük değerine önceki gün icra geldi. Edinilen bilgiye göre Demokrat Parti Genel Merkezi’ne iş yapan ancak karşılığında parasını alamayan Veli K.’nın, 67 bin TL alacağına karşılık Isparta İl Başkanlığı’na icra koydurduğu ileri sürüldü. Bunun üzerine geçtiğimiz gün İcra Dairesi’nden gelen personel, partiye girerek değer tespitinde bulundular. Olayın ardından partililer şok yaşarken sürecin nasıl işleyeceği merak konusu oldu.