Denizbank Akdeniz Bölge Müdürü Aydan Aykın, Bankaları ile MT Bilgi Teknolojileri ile ortaklaşa yaptıkları çalışma neticesinde hem Yazarkasa hem Pos makinesi özelliğine sahip ‘Yazarkasa Pos’u hizmete sunduklarını belirterek; “Bu cihazı Isparta’ya tanıtmaktan büyük mutluluk duyuyoruz” dedi. 
 
Denizbank, MT Bilgi Teknolojileri işbirliğinde hem POS hem Yazarkasa özelliği taşıyan yazarkasa POS’U hizmete sundu. Isparta’da da yeni ürünün tanıtımı dün yapılan toplantı ile gerçekleştirildi. Barida Otel’de yapılan tanıtım toplantısına Denizbank Akdeniz Bölge Müdürü Aydan Aykın, Akdeniz Bölge Satış Müdürü Volkan Konuk, Murat Küçük ve Şube Müdürleri katıldı.
 
KOBİLERE BÜYÜK AVANTAJLAR GELİYOR 
 
KOBİ’ler işletme kart ile harcama sözü vererek POS için taksitlendirmeden uygun komisyon oranlarına kadar birçok fırsat daha sunuyor. Esnaf ve Sanatkârlara getirdiği özel çözümlerle girişimcinin hayatını kolaylaştıran Denizbank Yazarkasa POS’u kullanacaklara büyük avantajlar sunuluyor. 
 
AYKIN; “KOBİLERE KOLAYLIK İÇİN YAZARKASA POS’U GELİŞTİRDİK” 
 
Denizbank Akdeniz Bölge Müdürü Adnan Aykın, tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada esnafın hayatını kolaylaştırmak için Türkiye’de yine bir ilke imza attıklarına dikkat çekti. Aykın; “başta esnafımız olmak üzere tüm KOBİ’ler için 2008’de İşletme Kart’ı geliştirdik ve piyasada lider olduğumuz bu ürünümüzün bugün yaklaşık 235 bin kullanıcısı var. Genel anlamada Denizbank KOBİ Bankacılığı olarak, tüm KOBİ’lere ve esnaf başta olmak üzere işleteme sahiplerine özel kredi ürünlerinden yatırım ürünlerine, leasing/ faktoring işlemlerinden dış ticaret, sigorta ve pos hizmetlerine kadar birçok ürün ve hizmeti sunuyoruz. Kısa bir süre önce MT Bilgi Teknolojileri işbirliğinde Yazarkasa POS’u geliştirdik. 
 
“İLERİDE YAZARKASA POS’U KULLANMAK KANUNEN ZORUNLU OLACAK” 
 
Hem yazarkasa hem pos olarak kullanılan bu ürünü şu anda sadece Denizbank sunuyor. 1 Temmuz 2013’ten itibaren özellikle ayağa hizmet götüren restoranların, sucuların, tüpçülerin ve mobil hizmet götüren tüm esnafın ilgili kanun gereği Yazarkasa POS’u kullanması zorunlu olacak. Denizbank olarak bizi tercih edecek esnafımıza önemli kolaylıklar getiriyoruz. Denizbank KOBİ Bankacılığı farklı, hızlı, kolay ve teknolojik çözümlerle inovasyonu KOBİ’lere ulaştırıyor. Zaten zorunluluk olan bu ürünün İşletme Kart ile alınmasının birçok avantajı var. Bizimle beraber bu sisteme mobil porno geçenler önemli bir avantaj yakalamış olacak. Esnafımızın sadece yanında değil, aynı zamanda onlarla birlikte hareket eden taraf olarak ekonomimizin can damarı olan KOBİ’lerimiz için yenilikçi ürün ve hizmetleri geliştirmeyi sürdüreceğiz.”dedi.
 
“ESNAF ÇİFT MALİYETTEN KURTULUYOR”
 
Yazarkasa POS; POS’tan işlem yapıldığı anda aynı zanda yazarkasa fişi de kesilmesini sağlayan bir ürün ve mobil olarakta taşınabiliyor. Özellikle vergi düzenlemelerinde avantaj sağlayan Yazarkasa Pos fişileri “Serbest Meslek Makbuzu” olarak kabul edilecek. Yazarkasa Pos ile esnaf çift maliyet (Yazarkasa ve Pos) yaratmadan, tek ürünle çözüme kavuşuyor.
 
ESNAFLAR YAZARKASA POS’A ÜCRETSİZ SAHİP OLACAK
 
Yazarkasa POS ürününü Denizbank aracılığı ile edinmek isteyen müşterilere çeşitli avantajlar sunuluyor. Firmalar, İşletme Kart ile harcama sözü vererek, Yazarkasa POS’u ücretsiz sahip olabiliyorlar. İşletmeler aylık ciro taahhüdü ve komisyon oranını seçerek, Yazarkasa POS cihazınıza ücretsiz sahip olacak. İşletmeler ayrıca bedelini peşin ödeyerek yazarkasa POS’a sahip olabiliyor ve bunun yanında uygun komisyon oranıyla çalışma fırsatı yakalayabiliyorlar. Denizbank İşletme Kart ile yazarkasa POS için peşin fiyatına 36 ay taksit imkânı da bulunuyor.
 
Denizbank Akdeniz Bölge Müdürü Adnan Aykın, Isparta'da hedeflerinin Nisan ayı sonuna kadar 300 esnafı yeni ürünle tanıştırmak olduğunu kaydetti.