Dereboğazı yolunun 2015 yatırım programına alındığını hatırlatan AK Parti Milletvekili Recep Özel, bu yol üzerinden kendilerinin ve AK Parti'nin yıpratılmak istendiğini ileri sürdü. Daha önce yol için yapılan eyleme de değinen Özel, 'Arkadaşlar biz eylem yaptık ondan bu yol yapılıyor diye kendilerine de teşekkür etsinler" dedi.
 
Isparta kamuoyunu uzun zamandır meşgul eden Isparta-Antalya Karayolu(Dereboğazı) gündemden düşmüyor. Son olarak AK Parti Milletvekili Recep Özel, bu yol üzerinden kendilerinin ve AK Parti'nin siyaseten yıpratılmaya çalışıldığını ileri sürdü. Ancak yolun bölünmüş olarak 2015 yatırım programına alındığını hatırlatan Özel, 'Artık birileri bunu bizini bu yolu yapamayacağımızı ve beceremeyeceğimizi söyleyerek gündem oluşturmaya ve siyaset üzerinden bizi yıpratmaya çalıştılar. Kendi kuyularına kendilerine düştüler. Eylem yapmışlardı. Arkadaşlar biz eylem yaptık ondan bu yol yapılıyor diye kendilerine de teşekkür etsinler. Burada başarılı bir hizmet başladı. Bu eylemi ben yapın demiştim, bunu da yaptılar. Bunun onurunu, keyfini ve zevkini yaşasınlar" dedi.

MÜTEAHHİT HATALARINDAN DA SORUMLU TUTULUYORUZ

Öte yandan karayollarının Isparta’da yaptığı yollarla ilgili gelen şikâyetlere de değinen Milletvekili Özel, müteaahit hatalarından da kendilerinin sorumlu tutulduğunu söyledi. Üniversite yolunda müteahhit hatasından dolayı çökmeler olduğunu ifade eden O "Üniversite yolundan şehir merkezine kadar olan alanda müteahhit" hatalarından olan çökmelerin tamiratları yapılıyor. Sav yolundaki yer de inşallah yakın zamanda bitecek. Müteahhit hatasını bile bize ve AK Parti'ye kesmenin mücadelesini veren bir kesim var. Hizmetle biz onlara cevap veriyoruz. Bundan keyif ve zevk alın diyoruz. Neden böyle yapıyorlar, bunu bilmiyoruz" şeklinde konuştu.

Akdeniz