Isparta Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ramazan Okutan, acil servisin daha etkin ve hastaları mağdur etmeyecek şekilde hizmet vermesi için başlattıkları çalışmada sona yaklaştıklarını söyledi.

    Yeni acil servisteki çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirten Okutan, "Halkımıza hizmetin en iyisini verebilmek için elimizden geleni yapıyoruz. Yeni acilde cerrahi müdahale ve canlandırma odaları ayrı ayrı düzenlendiği gibi, röntgen ve ultrason bölümleri de ayrı yerde hizmet verecektir." dedi.  

   Okutan, ayrıca hastanın ambulanstan alınmasıyla birlikte aynı anda müdahale edilebilecek şartları oluşturacaklarını belirterek, akşam saatlerinde yoğunluktan dolayı çalışma şartlarını olumsuz etkileyen durumları ortadan kaldırmak için bekleme salonları yapacaklarını anlattı.

    Yeni hasta yönlendirme birimleri oluşturulacağına dikkat çeken Okutan, hastanın, girişten itibaren nereye gideceği, hangi bölümde müdahale edileceğinin sağlık personeli tarafından yönlendirilebileceğini kaydetti. Okutan, yeni acil servisin bir aya kadar hizmete gireceğini belirtti.