Ispartalılar Halk Günlerine Yoğun İlgi Gösteriyor

Isparta’da Halk Gününün ikincisi düzenlendi. Uzun yıllardır yapılmayan Halk Günü etkinliği kapsamında bugün Vali Şehmus Günaydın Ispartalıları kabul etti.

Ispartalı vatandaşların sadece halk günü olduğu zaman değil, haftanın her günü gelebileceklerini ifade eden Vali Şehmus Günaydın, vatandaşların sorularını dinleyip mevzuat çerçevesinde yardım etmeye çalışıyoruz” dedi.

Günaydın “Geçen hafta başlamış olduğumuz halk gününde bugün ikincisini yapıyoruz. Her Çarşamba halk günü yapıyoruz ama vatandaşımız her zaman sıkıntısını bize bildirebilir. Vatandaşımız valiliğe veya başka bir kuruma gittiği zaman talebini sıkıntısını alıyoruz, imkanlar çerçevesinde talepleri karşılamaya çalışıyoruz. Burada dertlerini ve sorunlarını ifade eden vatandaşlarımızın, sorunlarını en kısa zamanda çözmek için ilgili birimlere iletiyoruz. Kendimiz bizzat takip ediyoruz. İnşallah bu halk günleri vatandaşlarımızın sorunlarının kısa sürede çözümü için faydalı olacaktır. Ben yine vatandaşlarıma buradan seslenmek istiyorum, sıkıntılarınız ve ihtiyaçlarınız olduğu zaman lütfen hiç çekinmeden gelebilirsiniz. Devletin kapısı 24 saat vatandaşına açıktır” dedi.

Gazetecilerin ‘Vatandaşlar en çok hangi konudan ötürü sizlere şikayetlerini ilettiler’ sorusunu cevaplayan Vali Günaydın; ‘ Vatandaşlarımız birçok konulara değiniyorlar her hangi bir konu ağırlıklı değil. Vatandaşlarımızı tek tek alıyoruz. Bunun sebebi de diğer bir vatandaşın yanında sorunu anlatamayabilir. Şu anda öne çıkan ağırlıklı bir talep yok. Eğitim, sağlık,  iş, çocuklarının sorunu konusunda veya belediye ile ilgili sorunlar oluyor. Bu sorunları vatandaş bize ilettiğinde bizde çözüm noktasında yardımcı olmaya çalışıyoruz” dediVatandaşların sorunlarını özel olarak tek tek dinleyen Vali Günaydın, “Vatandaşlar eğitim, sağlık, iş konusunda dertlerini, sorunlarını anlatıyor” diye konuştu.