Bu kapsamda Belediye Başkanı Nihat Sarı’nın talimatlarıyla belediyem araç filosuna iki adet yeni damperli kamyon katıldı.

Belediye araç filosuna geçtiğimiz günlerde Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı’nın girişimleri ve Milletvekilimiz Ali Özkaya’nın destekleri sonucu Türkiye Belediyeler Birliği tarafından sıfır kilometre BMC marka damperli kamyon hibe edilmişti. Şimdi ise belediyemiz imkanları doğrultusunda sıfır kilometre 2 adet Ford marka damperli kamyon alındı.

Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, AK Parti İlçe Başkanı İdris Er, MHP İlçe Başkanı Mustafa Karahan, Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Öztürk, Belediye meclis üyesi Abdullah Yıldız ve personelin katılımıyla dualar eşliğinde adak kurbanı kesildi.

Adak kurbanı kesildikten sonra bir konuşma yapan Başkan Sarı, “Dinarımıza en iyi şekilde hizmet etmek için, halkımızın sıkıntılarını gidermek adına çalışmalarımıza istikrarlı bir şekilde devam ediyoruz. Aynı zamanda araç filomuzu da güçlendirmeye devam ediyoruz. Halkımıza daha kaliteli hizmet verebilmek adına göreve geldiğimiz ilk günden itibaren ihtiyacımız olan araç ve ekipmanları ilçemize kazandırma gayretinde olduk. Araç filomuza kazandırmış olduğumuz kamyonlarımız ilçemize ve belediyemize hayırlı olsun. Kazasız belasız çalışmalar diliyorum” dedi.