Dinar Belediyesi, ilçe halkına hizmet sunma ve ilçeyi daha güzel bir görünüme kavuşturmak adına çalışmalarına devam ediyor.
 Dinar-Başmakçı kavşağına Ay Yıldızlı Dinar Belediyesi Yazılı Led Armatür aydınlatma ve Cumhuriyet meydanına, yol genişletme ve kaldırım çalışması yapılan Dörtyol güzergahında kullanılmak üzere Ledli Yıldız armatürlü aydınlatma direği ihalesi yapılarak satın alındı. 
Başmakçı kavşağına yapılacak olan Ay Yıldızlı led Armatürün etrafında 9 adet yıldızlı aydınlatma direği de olacak. 
Sürdürülen çalışmalar kapsamında yapılacak olan ışıklandırmalarla ilçe daha canlı ve aydınlık caddelere kavuşacak, güzel bir görünüm elde edilecek. 
Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı’nın talimatları doğrultusunda yapılacak hizmetlerle merkez, cadde ve sokakların iyileştirilmesi yönünde ilçe şehir görsel estetiği görünümüne kavuşması ayrıca, ihtiyaç olan ışıklandırma çalışmalarının yapılması talimatı ile aydınlatma direkleri sayesinde, İlçemiz artık daha aydınlık olacak. 
Yapılacak olan çalışma ile ilgili bir açıklama yapan Belediye Başkanı Nihat Sarı, “Belediyemiz imkânları ile yapılacak olan ışıklandırma çalışması sayesinde, vatandaşların daha aydınlık ortamda yaşayabileceği bir ilçe görünümüne kavuşturacağız. İlçemizin ismine yakışır güzel bir led armatür çalışması ile Ay Yıldızlı logosu ile güzel bir görünüm olacak. İhtiyaç gördüğümüz aydınlatma çalışmalarını artırarak, daha estetik bir görünüme kavuşacağını düşünüyoruz. Böylece aydınlık bir ortamda daha sağlıklı ve güvenli ulaşım sağlanarak caddeler görsel olarak ön plana çıkacak. Bizim amacımız İlçemizi daha yaşanılabilir bir yer haline getirmek" şeklinde konuştu.