Dinar Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde kalan, emniyet ve sağlık açısından risk oluşturan metruk binaların yıkımına ve moloz temizleme çalışmalarına devam ediyor.

Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı’nın talimatlarıyla ilçenin muhtelif yerlerinde bulunan güvenlik açısından risk teşkil eden metruk binalar ve molozların temizlik çalışmaları Dinar Belediyesi Atölye Amirliği ekipleri tarafından yapılıyor.

İlçe sınırları içerisinde bulunan, mahalle sakinlerinin emniyeti ve sağlığı açısından risk oluşturan binaların yıkımını gerçekleştirmeye devam ettiklerini ifade eden Dinar Belediye

Başkanı Nihat Sarı; “Mahallelerimizde terk edilmiş, yıkılmaya yüz tutmuş, yangın ve göçme tehlikesi arz eden binaları olumsuz bir durumla karşılaşmadan önce tedbir amaçlı olarak yıkıyoruz.

Suçıkan Mahallemizde bulunan metruk binaları yıkarak, Millet Bahçesi projemiz için alan oluşturuyoruz. Belediyemiz iş makinesi ve kamyonları ile mahallelerdeki moloz ve inşaat atıklarını bulundukları bölgelerden toplayarak görsel kirliliğin de önüne geçmiş oluyoruz. İlçemiz genelinde yaptığımız çalışmalarla mahalleler ve caddeler temiz hale geliyor. Vatandaşlarımızın çevre kirliliğinin önlenmesi için konuya gereken hassasiyeti göstereceğine inanıyorum” diye konuştu.

Yapılan çalışmalarının en kısa sürede tamamlanacağı belirtildi.