Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı Devlet Demir Yolları Afyonkarahisar 7. Bölge Müdürü Adem Sivri ile birlikte Millet Bahçesi Projesinin içerisinde yer alan ve hayata geçirilecek olan demir yolu üst geçit projesini inceledi.
Seçim döneminde Devlet Demir Yolları 7. Bölge Müdürü Adem Sivri ile Belediye Başkanı Nihat Sarı’nın yerinde inceleyerek bahsettiği Millet Bahçesi Projesinin içinde bulunan 2 adet demir yolu üst geçidinden bir tanesi olan yeni hastane caddesi demir yolu üst geçidinin ödeneği ayrılarak ihale aşamasına geçildi.
Projenin uygulanacağı yerde bulunan hemzemin geçitler iptal edilerek yerine demir yolları üst geçidi hayata geçirilmiş olacak. Proje ile trafik kazaları önlenmiş ve akıcı bir trafik sağlanmış olacaktır
Konu ile ilgili bir açıklama yapan Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, “Devlet Demir Yolları tarafından yapılacak olan Millet Bahçesi Projesinin içinde bulunan bu üst geçit ile vatandaşlarımızın kaza yapması önlenmiş olacak. İlk aşaması başlayacak olan Millet Bahçesi Projesinin İnşallah ilerleyen süreçte kalan kısmını tamamlayarak ilçemize güzel bir projeyi daha kazandırmış olacağız. Devlet Demir Yolları 7. Bölge Müdürümüz Adem Sivri ile yapılacak olan projeyi inceledik. Projenin ödeneği ayrılarak ihale aşamasına geçilmiştir. İlçemize şimdiden hayırlı olsun” dedi.