Çünür, Mehmet Tönge mahalleleri ile Kayı Köyü muhtarlıklarının ortak bir dilekçeyle Vali Memduh Oğuz'a sundukları sürücü pistinin eski yerine taşınması talepleri yanıt buldu. Vali Oğuz, sürücü adaylarının direksiyon eğitimlerinin verildiği pistin eski yerine taşınmasını istedi.

Kayı Köyü Muhtarı Tevfik Bora, Çünür Mahallesi Muhtarı Kadriye Bilgiç ve Mehmet Tönge Mahallesi Muhtarı Osman Kınay bir araya gelerek, sürücü adayları eğitim ve sınav alanının eski yerine taşınması için Vali Memduh Oğuz'a dilekçe verdi.

Muhtarlar, Mehmet Tönge Mahallesi 222 cadde üzerine İl Trafik Komisyonu kararı ile eğitim ve sınav alanının dar bir yola taşındığını belirterek, özellikle Çünür Kavşağında araçların tehlike oluşturduğunu, 222 caddenin dar olmasının tehlike arzettiğini ayrıca sürücü eğitiminin yapıldığı bölgenin sosyal imkanlardan yoksunluğu nedeniyle eğitim alanının buradan kaldırılmasını istediler.

Muhtarlar, pistin yeniden Antalya yoluna alınması talebinde bulundular.

KINAY'DAN VALİ'YE TEŞEKKÜR

Muhtarların şikayetini yerinde bulan Vali Oğuz'dan olumlu yanıt geldi. Direksiyon eğitimleri eskiden olduğu gibi Antalya yolu üzerinde yapılacak.

Mehmet Tönge Mahallesi Muhtarı Osman Kınay Şikayetlerini yerinde bularak, sorunun çözümünü sağlayan Vali Memduh Oğuz başta olmak üzere Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan ve Trafik Şube Müdürü Erkan Samaraz'a teşekkür etti.