Diva- Sen Şube Başkanı Mehmet KÖKMEN, hafta sonu yapılacak MBSTS sınavı öncesi moral kahvaltısı düzenledi ve son günlerdeki gelişmeleri değerlendirdi.

Başkan KÖKMEN yapmış olduğu değerlendirmede; “Maalesef ülkemizde son zamanlarda özellikle yurt dışında yapılan çeşitli oyunlar haince saldırılar bütün ülkemizin evlatları gibi bizleri de üzmektedir. Diva- Sen olarak özellikle şunu belirtmek istiyorum. Almanya’da Hollanda’da şu son günlerde cami saldırıları halkımıza ülkemize bakanımıza olan bu ciddi saldırıları şiddetle kınıyoruz. Biz tarih boyunca Selçuklu ile başlayan Osmanlı ile devam eden Türkiye ile dünyanın umudu olan bir ülkeyiz. Dünya Müslümanlarının umudu olan bir ülkeyiz. Gerçekten üzüntü duyduğumuz son olaylarla 16 Nisan’ı sabırsızlıkla bekliyoruz.

İnşallah ülkemiz için bir milat olur.

Başkanlık sistemi elbette vazgeçilmez bir olay değil. Ama gerçekten bir sistem tıkanıklığı vardı. Bu nedenle bir sistem değişikliğine ihtiyaç vardı. Böyle arzu edildi sayın cumhurbaşkanımızın almış olduğu karar var. Biz o karara hem Diva-Sen olarak hem Isparta'lı bir vatandaş olarak hem de Türkiye Cumhuriyeti’nin bir ferdi olarak canı gönülden bu oluşumu destekliyoruz. Çünkü bu tıkanıklığın açıklaması gerekiyordu. Ülkemizin gelişmeye, büyümeye, istikrara ve istikbale ihtiyacı vardı. Onun için diyoruz ki istiklalimiz için, istikbalimiz için biz Diva-Sen olarak güçlü bir sesle EVET diyoruz.

Neden evet; gerçekten son 15 yılda görmediğimiz kadar gelişmeler var kalkınma var. Köprülerden tramvaylara kadar havayollarına kadar birçok çalışma var. Bunlar maalesef istenmiyor ülke kaosa gitsin ülke daha da gerilere gitsin istiyorlar ama bu kadar hainin karşısında dik duran bir cumhurbaşkanımız var bir başbakanımız var. Diyoruz ki inşallah bu istikrar devam edecek. 16 Nisan’dan sonra ülkemiz daha kalkınmış daha istikrarlı bir şekilde uyanmış olacak. Biz Türkiye sevdalıyız. Biz Diva-Sen olarak 7 Bin üyemiz ile güzel şeyler yapıyoruz. Misafirhanemiz var misafirlerimizi ağırladığımız. Erzurum, Siirt, Samsun, Konya, Gaziantep, Kahraman Maraş, Balıkesir’de ve Ankara’da 4 yıldızlı otelimiz var. Biz imkân ve fırsatları elimizden gelen dönüşümleri vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz. Dİva-Sen ailesi şöyle bir dua ile yola çıktı; Allah’ım biz bu yola çıkarken eğer bizim gayretimiz bizim saadetimiz, eğer bizim hizmetimiz Allah rızası için ise peygamber rızası için ise bizim yolumuzu aç. Eğer çıkarlarımız için ise bizi başladığımız yerden bitir. ‘’ dedi.