2018 yılında Fırat Üniversitesinden Diyetisyen Ünvanı ile mezun olan Rumeysa Türk Diyetisyen sadece zayıflatır düşüncesinden ziyade tıbbi beslenme tedavisi ile hastalıkların önlenmesinde de önemli bir yere sahiptir ilkesini esas alarak eğitim hayatı boyunca Onkoloji ve Beslenme, Geriatri Diyetisyenliği, Gastrointestinal Hastalıklar ve Beslenme, Beslenme ve Psikosomatik Hastalıklar, Bariatrik Cerrahide Beslenme Yaklaşımı gibi özel alanlarda eğitim almış çeşitli kurs ve kongrelere katılmıştır.
Çocuklara Sağlıklı Beslenmeyi daha iyi anlatıp hayatlarına dokunabilmek adına 2018-2019 yılları arasında İstanbul’da bir Eğitim Danışma Merkezinde formasyon eğitimi almıştır. Çeşitli yaş grupları için Sağlıklı Hayat Okulu Müfredatı düzenlemiş. Çeşitli gruplarla seminerler ve workshoplar gerçekleştirmiştir.
2020 Ocak ayından itibaren Isparta’da hizmet vermeye başlayan Diyetisyen Rumeysa Hanım Eylül ayı itibari ile kendi kurduğu HAYATIN TADI İÇİN DİYETİSYEN RUMEYSA TÜRK BESLENME VE DİYET DANIŞMANLIK MERKEZİNDE yenilenen sistemi ile hizmet vermeye devam edecektir.
Özellikle Tıbbı Beslenme Tedavisi alanında çalışmayı önemseyen ve Danışanlarının hayat kalitesini bir üst basamağa çıkarmayı hedefleyen Rumeysa Hanım şu an aktif olarak Polikistik Over Sendromu, İnsülin Direnci, Diyabet, Gestasyonel Diyabet, Tiroit, Romatoid Artrit gibi hastalıklarda birebir kişiye özel Beslenme Programları hazırlamakta ve danışmanlık hizmeti vermekte.
Çocukluk Çağında, Ergenlik Döneminde, Gebelik Öncesi, Gebelik ve Emzirme gibi özel süreçlerde de kişiye özel Sağlıklı Beslenme ve kilo takibi yapılmasının çok önemli olduğunu belirten Rumeysa Hanım tüm bu alanlarda da birebir kişiye özel hizmet vermekte.
DİYETİSYEN RUMEYSA TÜRK
HAYATININ TADI İÇİN ADIM ATMAK VE SAĞLIKLI BESLENMEYİ ALIŞKANLIK EDİNMEK İSYETEN HERKESİ OFİSİNE ÜCRETSİZ ÖN GÖRÜŞME VE DETAYLI VÜCUT ANALİZİ İÇİN YENİ OFİSİNE BEKLİYOR.
Açılışa özel kampanyalardan yararlanmak, detaylı bilgi ve randevu almak için
www.hayatintadiicin.com web sitesinden veya 0541 591 39 16 iletişim numarasından ulaşabilirsiniz
Rumeysa Hanıma hayırlı olsun diyor ve Isparta’da böyle bir hizmet verdiği için kendisine teşekkür ediyoruz.