DİKKAT VERGİ KAYDI OLMAYAN KORSAN FİRMALARDAN KAÇININ FİŞİMİZLE FATURAMIZLA GARANTİLİ HİZMET VERİYORUZ!!

Soğuk günlerde doğalgaz olan yerlerdeki tüm kombi kullanıcıları evlerinde maksimum konforla yaşarlar.

Kombiler sayesinde sıcak su temin etmede de ortam ısıtmasında da herhangi bir problemle karşılaşmadan soğuk günlerin etkisinden kendilerini korurlar. Ancak tüm cihazlar gibi kombiler de verimli çalışmak için belirli dönemlerde özel işlemlere gereksinim duyarlar. Kombilerin verimliliğini arttıran işlemlerden bir tanesi de tartışmasız kombi petek temizliği süreçleridir.

32 PETEK TEMİZLEME 0532 435 22 02

Kombi petek temizliği yalnızca profesyonel ve kombi teknolojileri alanında yeterliliğe sahip kombi servisi çalışanları tarafından gerçekleştirilse sorunsuz bir şekilde tamamlanabilir. Güvenli bir kombi kullanımına kavuşmak için olmazsa olmaz süreçler arasında yer alan kombi petek temizliği yaptırmak kombi kullanıcılarının birçok avantaj yaşamasına katkı sağlar.

32 PETEK TEMİZLEME 0532 435 22 02

Kombi Petek Temizliği Sonrası Kombilerin Verimliliği Yükselir

Özel kimyasal ilaçlar ve kombi petek temizleme makinesi kullanılarak gerçekleştirilen kombi petek temizliği sonrasında ısı iletimini engelleyen ve peteklerin içesinde kireçlenmeye başlayan pislikler tahliye edilebilir.

Peteklerden gelen kirli suyun tahliyesi için klozete sarkıtılan hortumdan temiz su gelene kadar peteklerin ön yıkama işlemi devam ettirilir. Bu işlem sonrası kombi peteklerinin içerisinde sıcak su sirkülasyonunu engelleyen birikintiler akıtılacağı için kombiler daha verimli bir şekilde çalışmaya başlarlar. Kombi petekleri eşit derecede ısınır ve kombinin çalıştırıldığı dereceler, kombi kullanıcılarının memnuniyetini kazanır.

32 PETEK TEMİZLEME 0532 435 22 02

Doğalgaz Tasarrufu İçin Kombi Petek Temizliği Yaptırılmalıdır

Kombi petek temizliği işlemleri aksatıldığında kombilerin çalışma verimliliği düşer ve kombi sahipleri azalan verimliliği gidermek için kombileri daha yüksek derecelerde çalıştırmaya başlarlar. Derecelerdeki bu artış ister istemez kombilerin yakıt tüketiminde artışa ve doğalgaz faturalarında yükselmeye neden olur.

Kombi sahipleri hem istedikleri derecede ortamı ısıtamaz hem de her zamankinden daha yüksek bedellerde fatura ödemek zorunda kalırlar. Enerji kaynaklarının kısıtlılığı ve fazla doğalgaz tüketiminin çevreye olan olumsuz etkisi de düşünüldüğünde kombi petek temizliği işlemlerinin önemi bir kere daha gözler önüne serilir.

32 PETEK TEMİZLEME 0532 435 22 02

Peteklerdeki Isıyı Eşitlemek için Kombi Petek Temizliği Yaptırılmalıdır

Kalorifer peteklerinin içerisinde özellikle peteklerin alt kısımlarında biriken tortular sıcak suyun birikim olan alanlara ulaşmasını engeller. En sık karşılaşılan kombi sorunları arasında gösterilen bu durum; kombilerin ısıtma kapasitesini doğrudan etkiler.

Peteklerin üst kısmının ısındığını ancak alt kısımlarının buz gibi kaldığını gözlemleyen kombi sahiplerinin zaman kaybetmeden kombi servislerini arayarak kombi petek temizliği hizmeti alması gerekir. Kombi petek temizleme sonrası kombi peteklerinin hem alt hem de üst kısımları sıcak suyla buluşacağı için ısı eşitsizliği ortadan kaldırılmış olur.

32 PETEK TEMİZLEME 0532 435 22 02

Kombi Petek Temizliği için Uzmanlardan Hizmet Alınmalıdır

Kombi petek temizliği kombi sahipleri tarafından yapılmaması gereken kombi servisi işlemlerinden biridir. Kombilerin kompleks çalışma mekanizmaları, güvenlik riski oluşturabilmeleri ve petek temizliği işleminin birçok aşamadan oluşması bu hizmet için profesyonel kombi servisi çalışanlarına başvurmayı gerektirir.

Kombi petek temizliğinde özel bir cihaz ve özel kimyasal maddeler kullanılır. 

32 PETEK TEMİZLEME 0532 435 22 02