Dinar Belediyesi, ilçenin en yoğun trafik akışının olduğu Dörtyol Caddesinde yapılacak olan yeni modern cadde çalışmalarına başlandı.
İlçe merkezinde bulunan elektrik telleri yer altına alınmaya devam ederken yer altına alınan yollardaki kaldırım, su kanalları ve bordür döşeme çalışmaları da aralıksız devam ediyor. Dörtyol Caddesinde yer altına alınan elektrik telleri sonrası yol genişletme ve kaldırım çalışmalarına başlandı.
Çalışmaları yerinde inceleyen Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, konuyla ilişkin olarak açıklamayı yaptı; “İlçemizin en yoğun trafik akışının olduğu, halkımız arasında Dörtyol Caddesi olarak bilenen mevkide elektrik tellerinin yer altına alınması sona erdi. Bizde belediye olarak orada yaşanan trafik sorununu çözmek ve daha modern bir cadde yapmak için çalışmalara başladık. Yol genişletme çalışmalarının tamamlanmasının ardından tek tip kaldırım yapımına başlıyoruz. En kısa zamanda projemizi tamamlayarak Dinar’ımıza yakışır bir cadde haline getireceğiz. Bugün çalışmaları yerinde görürken aynı zamanda halkımızla da sohbet etme imkanı bulduk” dedi.