Demokrat Parti İl Başkanı Ali Koçal ve yönetim kurulu üyeleri Ak Parti İl Başkanına ‘hayırlı uğurlu olsun’ ziyaretinde bulundu. Saat 15.00’de gerçekleştirilen ziyarette konuşan İl Başkanı Ali Koçal; “Bilindiği gibi biz siyasi partiler demokrasiyi tesis etmekle sorumluyuz.Demokrasi çerçevesinde de çalışmalarımızı yürütürüz. Bunu yaparken de ülkemiz için her zaman en iyisini, en güzelini yapmak durumundayız. Siz AKP olarak iktidar partisisiniz. Dolayısıyla, şuanda ülkenin yönetimini elinde bulunduruyorsunuz. Siz de iktidarın Isparta teşkilatı olarak çalışıyorsunuz.

Bilindiği gibi ilimiz Isparta’nın en büyük sorunu işsizlik. Zira, sokaklarda insanlar işsiz geziyor. İşsizlerin sayısı da her geçen gün artarak devam ediyor. İlimizin diğer bir sorunu da Teşvik dışında kalmasından dolayı fabrikaların kapanması ve üçüncü sorun ise yaşanan ekonomik kriz. Şehirde herkes ekonomik kriz içinde boğuşuyor.

Sizler, iktidar Partisinin Isparta teşkilatı olarak bu sorunları yukarı kademelere yani Ankara’ya iletmekle sorumlusunuz. Onun için gerek bu sorunların yukarı mercilere aktarılması gerekse sorunların çözülmesi noktasında zor ve ağır bir görevde bulunuyorsunuz. Onun için sizlere kolaylıklar ve bir kez daha hayırlı uğurlu olsun dileklerimi sunuyorum” dedi.

Ak Parti İl Başkanı Mehmet Uğur Gökgöz de, ziyarette yaptığı konuşmada; “Öncelikle hoş geldiniz diyorum. Ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum. Ramazan ayının ilk günleri olması hasabiyle de sizin ve tüm Isparta halkımızın Ramazan – ı şerif ayını tebrik ediyorum. Evet, ülkede bir takım sorunlar yaşanıyor. Ama, bundan ilimiz en az zararı gördüğüne inanıyoruz. Özellikle ekonomik krizde ilimiz az şekilde etkilenmiştir.

Kaldı ki, biz Ak Parti olarak diğer partilerle ve Belediye Meclis üyesi arkadaşlarımızla her zaman istişare içindeyiz. Biz burada neden varız? Bizim tek amacımız Isparta için bir şeyler yapabilmektir.

Bilindiği gibi Kalkınma Ajanları kuruldu ve bölgemizde de merkezi Isparta yani ilimiz oldu. Bu Ajansla yapılacak iş ve yatırımlarla ilimizin krizden etkilendiği kötü durumu ortadan kaldıracağız. İlimizin sorunlarını çözüme kavuşturacağız” dedi.