Değerli hemşehrilerim, Isparta sevdalısı kardeşlerim, partimize gönül vermiş fedakar ve cefakar teşkilat mensuplarım; öncelikle sizlerle çıkmış olduğum bu yolda sizinle aynı kaderin ortak paydası olmaktan çok mutluyum.

Ak Partimizin geçen hafta yapmış olduğu  temayül yoklaması sonucunda çok mutlu olduğum kadar, üstüme düşen sorumluluğunda farkındayım. Söylediğim gibi çıktığımız bu yol birliktelik ve hizmet yoludur.

Tüm aday adayı arkadaşlarımda olduğu gibi benim içinde halka hizmet en büyük şereftir. Bu yolda halkımın, teşkilatımın ve Ispartanın şahsımı bağrına basması beni açıkcası çok duygulandırdı. Bu kadar temiz duygu ve düşünceler içinde olan Güller diyarının nadide bireylerine teşekkürü borç biliyorum.

Temayül yoklamasında teşkilatımın değerli mensuplarının sahsıma göstermiş oldukları teveccüh her daim heyecanımı da körükleyecektir. Zaten değerli dava arkadaşlarımın gözlerinde ülkemize çağ atlatmış, başarıdan başarıya koşturmuş bir partiye mensup olmanın ve hizmet aşkının heyecanını görmekteyiz.

Hizmeti getiren ve memlekete faydası olan her temsilci ya da yöneticide bu heyecanın olması gerektiğine inanıyorum. Eğer Allah nasip eder ve Ispartaya hizmet etme görevi partimin değerli yöneticileri tarafından şahsıma verilirse tüm Isparta ve ülkem  için var gücümüzle çalışacağım.

Partimin fikir ve  projeleri öncülüğünde sivil toplum kuruluşları başta olmak üzere toplumun her kesiminin görüşlerine başvurup Ispartayı ve ülkemi 2023 yılı gelişmiş Türkiyesinde hak ettiği yere taşımak için terimizin son damlasına kadar hep beraber çalışacağız.

Ispartamızın  değerli insanlarının’da beni destekleyeceğinden eminim. Emin olmamda ki esas sebep halkımın somut , çalışkan , hizmet etmekten yılmayan , genç ve heyecanlı olduğu kadar realist te olan vekil istediğidir. Bu durum benim hizmet etme iştahımı bir kat daha artırmaktadır.         

      Şahsıma büyük destek veren teşkilatımın değerli mensupları başta olmak üzere sevip bağrına basan kıymetli Ispartalı hemşerilerime teşekkürü bir borç bilirim. Gül kokulu şehrimin gül kokulu insanları hizmetin en iyisine layıktır. Bu nedenle diyorum ki; Isparta için Durmak Yok Çalışmaya Devam.


                                                                                   Dr. Pınar TANER TOPSAKAL
                                                                      AK PARTİ ISPARTA Milletvekili Aday Adayı