03.09.1978 Isparta/Eğirdir doğumluyum.

Annem Hacışeyh mahallesinden babam Cire (Balkırı) köyünden. İlkokulu babamın memuriyeti nedeniyle 10 yıl ikamet ettiğimiz Sarkikaraağacta bulunan Şarkikaraağaç İnönü ilkokulunda ve Isparta Selçuklu ilkokulunda tamamladım.

Ortaokulu Isparta Anadolu Ticaret Lisesinde bitirdikten sonra Lise eğitimimi İsparta Gazi Lisesinde tamamladım.

1997-2003 yılları arasında Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesinde Tıp eğitimimi tamamladıktan sonra 2003 yılında Isparta/Senirkent ilçesi Devlet Hastanesine atandım. 2006 yılından beri Isparta/Senirkent Devlet Hastanesi Başhekimliği ve Isparta/Senirkent Sağlık Grup Başkanlığı görevini yürütmekteyim.
 

Görev sürem zarfında Senirkent Devlet Hastanesini üst düzeyde konforlu ve kaliteli bir hastane haline getirebilmek için ben ve ekibim tüm gücümüzle çalıştık. Senirkent Devlet Hastanesini hasta memnuniyetinin il genelinde en fazla olduğu hastanelerden birtanesi yapmayı başardık.

Sağlık Bakanlığının yaptığı 2011 yılı kalite değerlendirmesi sonucunda İsparta genelinde Senirkent Devlet Hastanesi birinci seçilmiştir.

2006 yılından beri Senirkent Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı üyeliği, Senirkent İlçesi İlçe İdari Kurulu üyeliği görevlerinde bulundum. İl ASKOM (Acil Sağlık Hizmetleri) kurul üyesiyim. İlçe Hasta Hakları ve SABİM sorumlusu görevlerini yürüttüm.

Isparta ve Türkiye için projelerde etkin rol almak, çeşitli konulardaki projelerimi gerçekleştirmek ve değerli halkıma hizmet etme arzusundan dolayı, AK Parti Isparta Milletvekilliği için görevlerimden istifa ettim.

Evli ve 2 çocuk annesiyim. Eşim Üroloji Uzmanı olarak 2006 yılından beri Gülkent Devlet Hastanesinde çalışmaktadır.

Dr. Pınar TANER TOPSAKAL
AK PARTİ ISPARTA Milletvekili Aday Adayı
 
www.akpartı.org.tr