Duayen Gazeteci yazar Yavuz Donat ve Sabah Gazetesi Ankara Koordinatörü Osman Altınışık Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Adar’ı ziyaret etti.
 
Ziyarette, Ülkemizin ve Isparta’nın ekonomisi ile tarım ve hayvancılık sektöründe yaşanan gelişmeler değerlendirildi. Sohbette 9.Cumhurbaşkanımız rahmetli Süleyman Demirel ile olan yakın  dostluğu sebebiyle, Isparta hakkındaki anılarını da paylaşan Donat, Demirel’in ilimize ve ülke ekonomisinin gelişimine  büyük katkılar sağladığı söyledi.
 
Pandemi sürecinde yaptığımız faaliyetler hakkında bilgilendirmede bulunan Başkan Adar: “ Devletimiz salgın sürecini başarılı bir şekilde yönetmektedir, normalleşme adımlarının atıldığı bu dönemde de tedbiri elden bırakmadan üretime ve ticarete dört elle sarılmamız gerekiyor. Borsa olarak her daim üreticimizin ve tüccarımızın yanındayız. Her türlü sorun ve talebi en kısa sürede çözüme kavuşturmak için TOBB Başkanımız M.Rifat Hisarcıklıoğlu önderliğinde ilgili Bakanlıklara aktarıyoruz. İnşallah bu süreci zararsız bir şekilde atlatacağız.” dedi. Başkan Adar, ziyaretlerinden dolayı Sayın Donat ve Sayın Altınışık’a teşekkür etti.
 
Görüşme iyi dilek ve temennilerle son buldu.