Isparta için iki sevindirici haber var. Isparta – Antalya arası duble yol çalışmalarına başlandı. Isparta – Konya duble yolu için ise Gelendost – Ş. Karaağaç arası duble yolun ihalesi yapıldı.

Edinilen bilgilere göre Mart ayında yapılan ihalenin sonuçlanmasının ardından Isparta – Antalya arası duble yolun 12 km.’lik kısmında ihaleyi alan müteahhit firma çalışmalarına başladı. Antalya hattında da 15 km.’lik bölümün ihalesinin yapıldığı ve kısa sürede duble yol çalışmalarının başlayacağı açıklandı.

Isparta – Konya arası duble yol çalışmalarında da Isparta sınırlarındaki süreç hızla ilerliyor. Beyşehir – Konya arası duble yol çalışmaları sürerken, Karayolları Bölge Müdürlüğü’nün Gelondost – Ş. Karaağaç arasındaki 40 km.’lik mesafenin duble yol yapılması için ihaleyi yaptığı, ihalenin sonuçlanmasının ardından yaz aylarında çalışmaların başlayacağı öğrenildi.

Öte yandan Isparta – Eğirdir arasındaki 50 km.’lik yolun sıcak asfalt yapılması için ihalenin yapıldığı, ihaleyi alan müteahhit firmanın çalışmalara Ağustos – Eylül aylarında başlayacağı belirtildi.