Sandıklı’da yıllardır hizmet veren Sandıklı Belediyesi Düğün Salonunun yanına, Başkan Mustafa Çöl’ün talimatları doğrultusunda yapılan çalışmalarla iki düğün salonu daha katılıyor.

Yunus Emre Mahallesindeki vatandaşlara verilen düğün salonu sözü kapsamında faaliyete girecek olan Yunus Emre Düğün Salonu’nun kaba inşaatı bitmiş olup, geri kalan eksiklikleri tamamlanarak hizmete vermeye başlayacaktır.

Bunun yanı sıra yap, işlet, devret modeliyle ilçemizde faaliyet veren Ezgi Düğün Salonu da Sandıklı Belediyesi bünyesine geçecek olup vatandaşlarımıza üç düğün salonu birden hizmet verecektir.

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Başkan Mustafa Çöl; “Sandıklı Belediyesi olarak sizler için 2020 yılında üç adet düğün salonu ile hizmetinizde olacağız. Sizler özel gününüzde istediğiniz hizmeti istediğiniz müzisyenden, yemek firmasından, kamera ve fotoğrafçıdan alacak bizlerde sizlere en güzel mekânları Sandıklı Belediyesi olarak sunacağız.

Sandıklı Belediyesi Düğün Salonu, Sandıklı Belediyesi Ezgi Düğün Salonu ve Sandıklı Belediyesi Yunus Emre Düğün Salonu ile 2020 yılında sizlerin yanındayız. Rezervasyonlar Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüze bağlı Evlendirme Servisinde yapılacaktır. Yeni Düğün Salonlarımız Hayırlı Olsun.” Diye konuştu.  /İbrahim Demirayak