Toplamda 350 Bin Mavi kapak toplayan öğrenciler ASL Geri Dönüşüm şirketinden  tekerlekli sandalyeyi teslim aldılar. 
Eğirdir Hacışeyh  Mahallesinde oturan Ahmet ve Hanise ASLAN’ın 18 yaşındaki engelli oğulları Adem ASLAN’a tekerlekli sandalyeyi teslim eden öğrenciler ailenin ve Adem’in sevincine sevinç kattılar. Baba Ahmet ASLAN; ‘Doğuştan engelli olan oğlum 4 yıla kadar çok iyiydi, fakat şimdi gecenin bir yarısı bağırıyor öngörülmez hareketler yapmaya başladı. Çok zor durumlar yaşıyoruz. Dışarıya onu gezdirmeye götürmek için tekerlekli sandalyemiz yoktu hepinize çok teşekkür ediyorum.’ dedi. 


Eğirdir Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu 2. Sınıf Öğrencileri Murat Can KARDELEN, Zarasu YALÇIN, Satı YILDIZ, Ali BOZTEPE, Mehmet Doğukan GÜLERYÜZ, Süleyman VURAL ‘MAVİ KAPAK’ toplama kampanyası adı altında topladıkları kapaklar ile aldıkları tekerlekli sandalyeyi Eğirdir’de Hacışeyh Mahallesinde ihtiyaç sahibi olan 18 yaşındaki  Adem ASLAN’a  hediye ettiler.


Yaptıkları çalışmayı en çokta sosyal medya hesapları olan ‘egirdirengelsizdünya’ ınstagram sayfasından yürüttüklerini belirten öğrenciler böyle bir çalışma ile bir kişiye umut oldukları için çok mutlu olduklarını ifade ederek çalışmalarını devam ettireceklerini belirttiler.