Isparta 15. Bölge Eczacılar Odası Yönetimi önemli bir etkinliğe imza atıyor. Sosyal ve kültürel faaliyet kapsamında tiyatro oyunu sergilenecek.

“Fikriye ve Latife Mustafa Kemal’i Sevdi”  isimli tiyatro oyunu Ispartalı tiyatro severlerle buluşacak. Tüm Ispartalıların davetli olduğu oyundan elde edilecek olan gelir, şehit ve gazi yakınlarına bağışlanacak. Dilruba Saatçi tarafından yazılan oyun 8 Kasım Cuma günü saat 20,30’da SDÜ Lütfü Çakmakçı Kültür Merkezinde izleyicilerle buluşacak.

Konu hakkında açıklamada bulunan Isparta 15. Bölge Eczacılar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Saygın Garğın; “Oda olarak sosyal ve kültürel kapsamda bir etkinlik yapmak istedik. 10 Kasım millet olarak bizim için çok önemli bir tarih. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıldönümü. O nedenle bu güzel oyunu seçtik. Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm şehitlerimizin ruhları şad, mekanları cennet olsun. Tüm Ispartalıları bekliyoruz. Buradan elde edilen gelirde şehit ve gazi yakınlarımıza bağışlanacaktır. Bilet fiyatları 50 liradır ‘’ diye konuştu.

Bilet Temin Yerleri;

. 15. Bölge Isparta Eczacı Odası

Ekonomi Kampüsü Kat: 5

Tlf: 0.246.2184701

. Esra Eczanesi

Kesikbaş Iyaş Karşısı

Tlf; 0.246.2327565

. Deniz Eczanesi

Turşu Market Karşısı

Tlf; 0.2406.2231968