3.dönem girişimcilik kursu da tamamlandı. Bu zamana kadar 75 kişiye girişimcilik sertifikası verildi. Belge alanların yüzde 20'si KOSGEB desteğiyle işyeri açtı.
    
Eğirdir Genç İşadamları Derneği, girişimciliğin geliştirilmesi noktasında çok önemli çalışmalar yapıyor. KOSGEB işbirliğinde girişimcilik kursları açan ve başarılı olanları sertifikalandıran EGİAD, 3.dönem kursunu tamamladı. Bu zamana kadar 75 kişiye girişimcilik sertifikası veren EGİAD, çok sayıda kişinin KOSGEB desteğiyle işyeri açmasına vesile oldu.

EGİAD'ın 3. dönem girişimcilik kursu sonucunda mezun olanlara belgeleri cuma günü törenle verildi. Eğirdir Kaymakamı Abdullah Akdaş, Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen'in katılımıyla gerçekleştirilen törende 25 kişiye sertifika verildi. 

EGİAD Başkanı Osman Gök, bu zamana kadar KOSGEB işbirliği ile açılan kurslardan 75 kişiyi mezun ettiklerini söyledi. Mezun olanların yüzde 20'sinin aklındaki fikrini KOSGEB desteğiyle hayata geçirme fırsatı bulduğunu belirten Gök, "kursumuza katılanların çoğunluğu geldikleri yörelerinde işyeri açtılar. Fikirlerini ve düşüncelerini KOSGEB desteğiyle hayata geçirdiler. Kursumuza katılanların yüzde 40'ı başka yerlerden geliyorlar. Antalya'dan, Konya'dan katılımcılar var. Bu da EGİAD olarak bizleri onurlandırıyor. EGİAD'ın girişimcilik kursları bundan sonra da devam edecek" diye konuştu.