Eğirdir Konyabucağı, Pınar Pazarı, Sanayi Mahallesi, Kızılçubuk ve Bağlar Mahallesi ulaşım yolları asfaltlanarak, kalitesi artırılarak halkımızın hizmetine sunuldu.

Pınar Pazarı Mahallesi Muhtarı Müslahattin Demiralay, ‘Belediye Başkanı Veli Gök’e çok teşekkür ediyoruz, Allah Başkanımıza sağlık versin, yapılan asfaltlardan çok memnunuz, daha yapılacak  işlerimiz,  eksikliklerimiz var, onları da bahara doğru yapacağını söyledi. Tüm emeği geçenlerden Allah razı olsun.’ dedi.

Konyabucağı Mahallesi sakinlerinden Deniz Taka ise; ‘Gayet güzel, başkanımız çok büyük başkan, bunlar bizim için çok pozitif, değerli hizmetler, arabalar geçiyordu buradan her taraf çamur şapır şupur,  başkanımız sağolsun, kendisine çok teşekkür ediyoruz.’ ifadelerini kullandı.

Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök, ‘Başta Isparta İl Özel İdaremize, Isparta Belediyemize, Atabey Belediyemize ve tüm emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum, belli plan ve program çerçevesinde asfalt çalışmalarımız göreve ilk geldiğimiz günden itibaren devam ediyor, bundan sonrada gücümüzün yettiği yere kadar asfaltsız, parke taşsız yer bırakmayacağız.’ dedi.