Antalya Akderniz Üniversitesi Yelken Kulübü öğrencileri ilk kez Eğirdir Gölünde optimist ve su ile buluştu.  Öğrencilere Eğirdir Belediyespor Yelken Antrenörü Ahmet Şaha tarafından Yelken hakkında genel bilgi ve Teorik eğitimler verildi.   

            Antalya Akdeniz Üniversitesi yelken Kulübü öğrencileri, Türkiye'nin sayılı sakin şehirlerinden biri olan Eğirdir'e gelerek, yelken ve optimist sporu ile tanışarak ilk kez Eğirdir Gölünde optimist yapma fırsatı buldular.  

            Eğirdir Belediyespor Yelken Antrenörü Şeref Ağartan ve Akdeniz Üniversitesi öğretim görevlisi ve aynı zamanda yelken Antrenörü Dr. Gülşen Sevim organizasyonu ile Eğirdir'e gelen 16 öğrenci  Eğirdir Belediye başkanı Ömer Şengöl makamında ziyaret etti

            Ziyarette konuşan  Akdeniz Üniversitesi öğretim görevlisi ve aynı zamanda yelken Antrenörü Dr. Gülşen Sevim Eğirdir Belediye başkanı Ömer Şengöl'e desteklerinden dolayı teşekkür ederek, sizlerin sayesinde ilk defa öğrencilerimiz su ile tanışacak yelken'e binecek, emeği geçen herkese çok teşekkür ederim" dedi.

            Başkan Şengöl ise ziyarette öğrencilerle tek tek sohbet ederek, Eğirdir'i ve sporu neden bu denli çok sevdiğini anlatarak, ziyaretten dolayı mutlu olduğunu ve spora desteğinin her zaman artarak devam edeceğini vurguladı.

            Öğrencilerin ziyaretin ardından Eğirdir Belediyespor Yelken Kulübü ders alanına giderek Antrenör Ahmet Şahan'ın verdiği Yelken ve Optimist teorik bilgilerinin ardından ilk kez Eğirdir gölünde yelken yapmanın mutluluğunu yaşadılar.