Bir süredir Eğirdir'de sürdürülen 'SIFIR ATIK PROJESİ' kapsamında pilot bölge olma yolunda ilerleyen Eğirdir Belediyesi çalışmalarını tüm hızla sürdürmektedir. Projeyi İlçeye yakışır bir şekilde sürdürebilmek adına Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök'ün talimatları ve Zabıta Müdürü Ümit Metin'in nezaretinde Zabıta Müdürlüğü bünyesinde bulunan 3 adet çöp toplama aracı yapılan çalışmalarla yenilendi.

BU HİZMETLER ÖZVERİLİ ÇALIŞMANIN SONUCU

 Özverili çalışmalar sayesinde yeni haline kavuşmuştur. İlçede çöp toplama ve nakil işlemlerinde kullanmış olan Eğirdir Belediyesine ait 3 adet çöp toplama aracı zamanla yıpranmış ve belediye Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde çalışan demir atölyesi, boya atölyesi ve elektrik birimi personellerin yapmış olduğu özverili çalışmalar sayesinde yeni haline kavuşmuştur.

VELİ GÖK’TEN PERSONELE TEŞEKKÜR

Yapılan çalışmalar sayesinde hem ilçemizin temizliği hem de çöp toplama araçlarına uygulanan görsellerle ilçemizin tanıtımının yapılması sağlanmıştır. Eğirdir Belediye Başkanımız Veli Gök, bu çalışma da emeği geçen tüm personeline teşekkür etti.