B  A  S  I  N    A Ç I K L A M A S I


 Emniyet Müdürlüğümüz Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce, uyuşturucu madde ticareti, sevkiyatı, kullanılması ve yaygınlaşmasını önlemek amacıyla yapılan çalışmalar kapsamında;

 Eğirdir İlçesinde uyuşturucu madde sattığı yönünde bilgiler alınan M.G. isimli şahıs hakkında derlenen ve toplanan bilgiler neticesi, Eğirdir İlçe Emniyet Müdürlüğü ile müşterek yapılan çalışmalarda şüphelinin Eğirdir İlçesinde satmak üzere 11.08.2011 günü Antalya ilinden uyuşturucu madde getireceği tespit edilmiş, aynı gün şüphelinin ikametinde dedektör köpek Zeus’un katkılarıyla yapılan aramada satışa hazır 80 paket halinde 342 gr.  esrar, 10 paket 1,44 gr. eroin, 0,10 gr. kokain ve 4 adet uyarıcı hap ele gerilmiş olup, şüpheli hakkında hazırlanan soruşturma evrakı ile birlikte adli mercilere sevk edilmiş, M.G. isimli şahıs tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.
 
İlimiz genelinde olduğu gibi ilçelerimizde de uyuşturucu maddenin yaygınlaşmasını önlemek amacıyla, uyuşturucu madde tacirlerinin yakalanarak adli mercilere sevk edilmesine ve uyuşturucuya yönelik operasyonlara ısrarla devam edilecektir.

ISPARTA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ