KA- 101 Okul eğitimi ve personel hareketliliği projesi kapsamında Eğirdir Mavigöl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ecem Kaya ve öğretmenleri 6 kişilik heyetle Hollanda'nın Amsderdam şehrine gittiler. 6-12 Mayıs 2018 tarihleri arasında gerçekleşen kurs ve inceleme programında Eğirdir heyeti, Sakin Şehir Eğirdir'in tanıtımını en iyi şekilde yaptı.

            Hollanda'nın Amsderdam şehrindeki Impact Hub Kurs Merkezi'nde Hayat Boyu Öğrenme, Sınıf İçi Yaratıcılık Kursu'na katılan Eğirdir Mavigöl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ecem Kaya ve öğretmenler, Litvanya, Polonya, Hırvatistan'ın yanı sıra Türkiye'den katılan diğer grup Adana'na temsilcilerine Eğirdir'in tanıtımını da yaptılar. Eğirdir Belediyesi Basın Bürosu'ndan temin edilen Cittaslow (Sakin Şehir) Eğirdir'e ait cd, broşür, bayrak ve çeşitli materyallerle ilçenin tanıtımı en iyi şekilde yapılmış oldu.

            Kurs için Hollanda'nın Amsderdam'a giden heyet Eğirdir'e geri döndü. Eğirdir Mavigöl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ecem Kaya, "Eğirdir'imizi en iyi şekilde tanıttık. Güzel bir kurs çalışması oldu. Kursa gelen diğer ülkelerin temsilcilerine Eğirdir'imizi anlattık, görseller dağıttık ve herkesi Eğirdir'e davet ettik. Kurs arkadaşlarımız tatil programlarına Eğirdir'i aldıklarını ve öncelikli gidilecek yer olarak belirlediklerini bizlere söylediler. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" dedi.