Eğirdir Kaymakamı Abdullah Akdaş, Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi  Komutanı Tuğg. Ömer Faruk Bozdemir, Belediye Başkanı Ömer Şengöl, Eğirdir Cumhuriyet Savcısı Uğur Deniz, Hakim Muhammet Arslan, İlçe Özel İdare Müdürü Vekili Selim Müftüler ve ilçe protokolü Haziran ayı kahvaltılı istişare toplantısını Akpınar Yörük Çadırı'nda yaptı. 

            Her ay bir protokol üyesinin verdiği kahvaltıyı bu ay Eğirdir Orman İşletme Müdürü M. Abdulkadir Taşer ve İlçe Nüfus Müdürü  Mehmet Karabulut verdi.

            Eğirdir ile ilgili konularda görüş alışverişinde bulunan protokol heyeti, ikili ilişkilerin geliştirilmesi, yapılacak işlerin hızlandırılması gibi konuları değerlendirdiler. Bol bol hatıra fotoğrafı çektiren protokol heyeti, AKpınar'ın değerinin her geçen gün arttığını dile getirdiler.

            Akpınar Yörük Çadırı işletmecisini de tebrik eden protokol heyeti, mekanın yenilenen yüzüyle daha modern ve daha ferah bir hal aldığını ifade ettiler.

            Akpınar Yörük Çadırı işletmecisi Mustan Özdemir,  Eğirdir Kaymakamı Abdullah Akdaş, Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi  Komutanı Tuğg. Ömer Faruk Bozdemir ve Belediye Başkanı Ömer Şengöl başta olmak üzere bütün protokol üyelerine böyle güzel bir kahvaltılı toplantının Ak Pınar Yörük Çadırı'nda yapılmasından dolayı teşekkür ettiler.