Isparta Eğirdir TOKİ kura sonuçları isim listesi yayınlandı. TOKİ Isparta Eğirdir konutları için hak sahipleri araştırmalarını arttırdı. Isparta Eğirdir TOKİ konut kurası için 2+1 ve 3+1 kura çekilişi yapıldı. 2+1 konutlarda 88 konut, 3+1 54 konutun hak sahipleri noter huzurda çekilen kura sonucuyla belli oldu.

TOKİ Isparta Eğirdir projesi kapsamında 142 adet konut için bugün kura çekilişi heyecanı yaşandı. TOKİ Isparta Eğirdir konutlarında yer alan 2+1 ve 3+1 evlerin hak sahipleri kura çekilişi ile belirlendi.

Çok Sayıda Ruhsatsız Silah Ele Geçirildi Çok Sayıda Ruhsatsız Silah Ele Geçirildi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ, ülke genelinde sosyal konut üretiminde yeni projeler için süreci hızlandırdı. Alt gelir grubu başta olmak üzere dar gelirli aileleri kira ödercesine ev sahibi yapmayı amaçlayan idare, daha fazla projenin yapımı için aralıksız çalışıyor. Diğer taraftan başvuruları tamamlanan satışa çıkmış evlerin kura çekilişi heyecanları yaşanıyor.

Bu kapsamda bugün Isparta Eğirdir TOKİ projesinde kura heyecanı yaşandı. Yatay Mimariyle Yükselen Türkiye kapsamında TOKİ Isparta Eğirdir konut kura çekilişi yapıldı. 88 adet 2+1 konut için 85 başvuru, 54 adet 3+1 konut için ise 41 başvuru alınan TOKİ Isparta Eğirdir konut projesinde kura çekilişi ile hak sahipleri belirlenmiş oldu.

TOKİ Isparta Eğirdir 2+1 kura sonuçları sorgulama ekranı ile TOKİ Isparta Eğirdir 3+1 kura sonuçları isim sorgulama işlemini altta verilen bağlantıdan inceleyebilirsiniz.

https://www.toki.gov.tr/satis/tr/kura/

Yapılan çekilişi aşağıdaki videodan da izleyebilirsiniz