Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök, İlçe Seçim Kurulu Başkanı Muhammed Arslan’dan mazbatasını alarak göreve başladı.

Kendisine, Eğirdir’e ve Isparta’ya hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz. Cenabı Allah yardımcısı olsun, mahcup etmesin.

Başkan Veli Gök yakinen tanıdığımız, sevdiğimiz, saydığımız bir kardeşimiz. Eğirdir’e çok önemli hizmetler kazandıracağına inanıyoruz.

Eğirdir halkı da kendisine sonuna kadar güveniyor. Bunu hem seçimlerde gösterdiler hem de mazbata töreninde. Mazbata töreninde binlerce Eğirdirli hazır bulunarak sevgi gösterisinde bulundu.

Mazbata törenine Ak Parti İl Başkanı Osman Zabun ve Ak Parti Milletvekilimiz Mehmet Uğur Gökgöz  katılarak destek verdiler. Eğirdir halkına Başkan Veli Gök’ün arkasındayız mesajını verdiler.

Veli Gök ile birlikte il genel meclisi üyeliği yapan eski dostları da bu güzel günde ahde vefa örneği göstererek törene katıldılar.

Başkan Veli Gök koltuğa oturmadan önce binlerce Eğirdirliye hitaben tarihi bir konuşma yaptı. Mana ve duygu yüklü konuşmasında önemli mesajlar verdi.

Kendisine gösterilen teveccühe, desteğe teşekkür eden Veli Başkan; Yaşlısıyla, genciyle, kadınıyla, erkeğiyle tüm Eğirdir halkının mukaddes emanetleri olduğunu söyledi. Ve bu bilinçle hizmet edeceklerini kaydetti.

Veli Başkanın bir mesajı daha vardı.

Hangi mevki ve makamda olursa olsun tüm belediye çalışanlarını kast ederek; “Hangi partiye oy vermiş, hangi adayı desteklemiş olursa olsun tüm belediye personeli bundan sonra bizim mesai arkadaşımızdır. Türkiye Cumhuriyeti Eğirdir Belediyesi çalışanına yakışır şeklide mesailerine devam etsinler” diyerek personelin gönül rahatlığı içerisinde mesailerine devam etmesini istedi.

Veli Başkanın seçim kampanyasını yakinen takip ettik. Kampanyada ufku geniş, vizyonel projeler vardı. Sadece Eğirdir’i değil Isparta ve bölgemizi ilgilendiren güzel projeler vardı.

Bu projelerden biriside çok fonksiyonlu millet bahçesi projesi. Eski Eğirdir plajını da gün yüzüne çıkaracak olan projede spor, eğitim, kültür, dinlence, eğlence ve eğlenirken öğrenme olacak.

Turizmin başkenti Eğirdir’e yakışır bir proje olan “Millet Bahçesi” projesi Köprübaşı ile Kemerköprü arasına yapılacak.  

Kafeterya, hayvanat bahçesi, futbol sahası, yürüyüş yolu, millet kıraathanesi ile birlikte eski doğal plaj yeniden ortaya çıkacak. Ve Eğirdir ile Akpınar seyir terası arasında uluslararası standartlarda hazırlanan teleferik ile turizme katkı sağlanacak. Millet bahçesi projesi ayrıca dev akvaryum ve su altı dünyası ile zenginleştirilecek.

Bölgeye hizmet edecek olan büyük bir proje, inşallah tamamlanır ve bölge insanına hizmet vermeye başlar.

Veli Başkan ile birlikte Eğirdir’de fiziki ve sosyal dönüşüm başlamış oldu. Bizlerde basın olarak kamuoyu adına takipçisi olacağız.

Tekrar hayırlı, uğurlu olsun.