Eğirdir Genç Girişimci İşadamları Yarın EGAFED’i Ağırlıyor. Nafiz Yürekli Turizm Otelcilik Okulu Uygulama Otelinde yapılacak olan Eğirdir Türkiye’ye tanıtılacak.

2010 Yılında İlçemiz gençlerinden Osman GÖK ve arkadaşları tarafından  ‘Eğirdir Genç Girişimci İşadamları’  adı altında kurulan dernek Eğirdir’in tanıtımına devam ediyor. İlk kurulduğu günden bugüne kadar Eğirdir’de birlik ve beraberlik kurgusu konusunda toplantılar  ve basına demeç vererek adını duyuran dernek başarının birlik, beraberlik ortak akıl ve istişare olacağına inanıyor.

Bu noktada da meyvesini,  ‘Eğirdir Turizminin 12 aya nasıl yaygınlaştırırız’ adı altında proje hazırlayan dernek BAKA Kalkınma Ajansına projeyi kabul ettirerek Eğirdir Gölüne Türkiye’de ilk Elektrikli Gezi Teknesini kazandırmaya ramak kaldı.

Dernek yetkilileri yarın İlçemizde yapacakları  toplantı ilede Eğirdir Turizmine katkı sağlayacaklar. EGE ve AKDENİZ Bölgesi Genç İşadamları Federasyonuna bağlı Dernek üyelerinin katılacağı toplantıda ‘Eğirdir’i Tarım ve Turizm’de nasıl marka yapabiliriz’ konusu işlenecek. Toplantıya Federasyon Başkanı (EGAFED) Volkan TURGUT ve Dernek Başkanları ile Yönetim Kurulu Üyeleri katılacak.

Davetlilerinde katılacağı toplantı Eğirdir Nafiz Yürekli Turizm ve Otelcilik Okulunda yarın saat 13.30’da başlayacak. Konu Turizm ve Tarım olunca toplantıyı müteakip İlçemiz Genç Girişimci İşadamları  Türkiye’nin her yerinden toplantıya katılan Dernek Üyelerini ve misafirleri İlçemizde  Turizm ve Tarımla iştigal eden kuruluşlara gezi tertipleyecekler.

Bu gezinin amacı Eğirdir’i Turizm ve Tarım’da Türkiye’ye tanıtacaklar.

Kemal ERBEN