Gül Küçük Sanayi Sitesi İçerisinde Eğitim Vermekte Olan TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Verilen Eğitim Meyvelerini Vermeye Başladı. 


Isparta Valimiz Sayın Ömer Seymenoğlu ve Isparta Milli Eğitim Müdürü Ömer Yılmaz’ın verdiği desteklerle okulda bulunan kimya bölümünde eğitim gören öğrenciler ve öğretmenler koronavirüs salgını sürecinde büyük özverilerle dezenfektan üretimi yapmışlar ve tüm kamu kurum ve kuruluşları ile tüm halkımızın hizmetine sunmuşlardır. bu bölümden mezun olan öğrencilerin tamamına yakını kozmetik sektöründe faaliyet gösteren işletmelerde işe başlamışlardır. 

Okulda eğitim vermekte olan diğer bir bölüm olan motor kaporta boya (gövde) bölümünde okuyup mezun olan öğrenciler Antalya ve Ispartada faaliyet gösteren araç yetkili servislerinde çok güzel şartlarda çalışmaya başlamışlardır. Kaybolmak üzere olan kaporta bölümünden mezun olan öğrenciler ara eleman sıkıntısı olan bölümüdeki bu boşluğu doldurdular.

Otomotiv yetkili servis yetkililerini okulumuza her zaman bekliyoruz. Mekanikçi ve kaportacı eleman bulamayan herkezi okulumuza bekliyoruz. Isparta Valimimiz sayın Ömer Seymenoğlu’nun talimatlarıyla ısparta il özel idaresinde bulunan hurda araçlar okulumuza verilerek öğrencilerimizin eğitimine sunulmuştur.

Okulda okuyan öğrenciler hem teorik hemde pratik eğitim alıyorlar ve söküp takarak yetişiyorlar. Isparta valimiz sayın Ömer Seymenoğluna ve ısparta il özel idaresi yetkililerine teşekkür ederiz. Okulumuzda elektrik bölümü altında bulunan elektrikli ev aletleri bölümünde eğitim gören öğrencilerde yetkili servislerde işe başlamaktalar.

Okulumuzun yanında halı saha yapmaya müsait 2250 metrekare araziye halı saha yada kapalı spor salonu yapılması için tüm yatırımcıları okulumuza bekliyoruz. ıspartada faaliyet gösteren tüm büyük firmaların okulumuza desteklerini bekliyoruz.

Okulumuzda eğitim görmek isteyen çevre ilçe ve köylerdeki çocuklarımızın yurt sıkıntısı yoktur. Meslek altın bir bileziktir. Meslek okullarına verilen destekler hiçbir zaman karşılıksız kalmaz.  Okulumuza desteklerini hiç esirgemeyen başta Isparta Valimiz sayın Ömer Seymenoğlu’na, Isparta Milli Eğitim Müdürümüz Ömer Yılmaz’ a ve okulun yapılmasında ve eğitimin devam etmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederiz.